Site Logo

Onur Berber İle Çay MolasI...

20 Haziran 1987 Amasya Taşova doğumlu Onur Berber,  1999 yılında Amatör olarak Sefaköyspor’da Futbola Başladı. 1999-2005 yılları arasında Sefaköyspor’da futbol oynayan Onur Berber, 2005 yılında Urla Gençlikspor’da oynadı. 2008 yılında Ankara Demirspor ile profesyonel imzayı atan Onur, 2009 Yılında bu takımla sözleşmesini feshederek, Trabzon temsilcisi Yalıspor’a transfer oldu.(Şimdiki İsmi Trabzon Kanuni Futbol Kulübü). Yalıspor’da 2 yıl oynayan Onur Berber Burda atmış olduğu 17 golle tüm takımların dikkatini çeken tecrübeli forvet, kendisine yapılan transfer tekliflerinde Kahramanmaraşspor’u tercih etti. Profesyonel olarak 3. Liğde 102 maça çıkan Onur Berber, toplamda 29 gol attı. 2. Liğde 19 defa kadroda yeralan tecrübeli oyuncu  8 maça ilk 11’de maça çıktı.  Kadroda yeraldığı maçlarda 822 dakika sahada kalan Berber, 4 sarı kart görürken, 3 defa gol sevinci yaşadı. 3. Liğde Manisa’da oynanan yarı final maçında oyuna sonradan girerek maçın uzatma dakikalarında Keçiörenspor’a attığı gol ile Kahramanmaraşspor’un finale kalmasında pay sahibi olan Onur Berber istikrarlı form grafiği ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

KahramanMaraşSpor.org ekibi olarak Kahramanmaraşspor’un sevilen futbolcusu Onur Berber ile bir çay molası verdik. Biz sorduk Onur Berber cevapladı.

Soru: Merhaba Onur. Öncelikle bize ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim. Onur Berber kimdir? Biraz bahsedermisin kendinden?

Cevap: 20.06.1987 Amasya Taşova doğumluyum 20 yıldır İstanbul’da ikamet etmekte bulunuyorum..

Soru: Futbola ilgin nasıl başladı?

Cevap: Futbola ilgim mahalle aralarında futbol oynayarak başladı çok küçük yaşlarda 9 yaşında amatör lisanslı olarak futbol yaşantım başladı.

Soru: Ailen futbola başlama ve devam ettirme konusunda destek oldumu sana?

Cevap : Ailem her zaman destekçim oldu liseyi bitirdiğim zaman bir seçim yapmam gerekiyordu ya futbola devam edecektim yada iş hayatına ve ben futbolu tercih ettim en büyük destekçim Abim oldu….

Soru: İlk profesyonel maçın hangisi ?

Cevap: Ankara Demirspor’la sezonun ilk maçı Trabzon Sürmenespor’la…

Soru: Su ana kadarki futbol hayatında unutamayacağın bir an varmı ? Varsa ney?

Cevap: Birden çok anı var tabii ki ama en özeli ve güzeli geçen sene yaşadığımız Manisa’daki ŞAMPİYONLUK…

Soru: Futbol Dışında arta kalan zamanlarında neler yaparsın.

Cevap: Futbol dışında 2 tane golden köpeğim var onlarla genelde vakit geçiriyorum, yürümeyi , yemek yapmayı tercih ediyorum.

Soru: En çok hangi pozisyonda oynamayı seviyorsun? Futbolcu olarak en büyük özelliklerin ne?

Cevap: Forvet bölgesinde tabi ki.. Hırslı istekli ve mücadeleci özelliğim

Soru: Su an kendine ne gibi bir hedef koydun?

Cevap: Allah nasip ederse Kahramanmaraşspor’da bir kez daha şampiyonluk yaşayıp PTT 1. ligine çıkmak ve üst liglerde oynamak.

Soru: Örnek aldığın bir futbolcu varmı? Varsa neden o isim?

Cevap: Birçok oyuncu var Samuel  Eto, Radamel, Falcao, Drogba, Musa Sow

Soru: Futbol dışındaki hayatında neler yaparsın? Hobilerin varmı?

Cevap: Genelde söylediğim gibi köpeklerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum yemek yapmayı sinemaya gitmeyi arkadaşlarla oyun oynamayı, playstatıon oynamayı.

Soru: Bundan Sonraki Futbol Hayatında Hedeflerin Nelerdir?

Cevap: Allah nasip ettiği sürece futbolun içinde kalmak istiyorum faal olarak.

Soru: En sevdiğin yemek türü hangisi?

Cevap: Tavuk ve pilav

Soru: Ne tür müzik dinlersin?

Cevap: Kulağıma hoş gelen her tür müzik

Soru: Ne gibi filmler seversin?

Cevap: Aksiyon

Soru: Futbolcu olmasaydın ne olmak isterdin ?

Cevap: Ahçı 

Soru: Kahramanmaraşspor taraftarı için ne düşünüyorsun?

Cevap :Kahramanmaraş sporu seven ve her türlü fedakarlığı yapan gerçek taraftar buradan bir kez daha teşekkür ediyorum taraftarımıza keşke herkes sizin kadar Şehrinin takımına bu kadar sahip çıksaydı…sevgilerimle …

Röportaj: Halil GEYİK