Site Logo

İç Sahada KayIp Etmeye Tahammülümüz Yok

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Fethi Çokkeser, ''İç sahada aldığımız puanları dış sahada alacağımız puanlarla desteklersek büyük avantaj yakalayacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kırmızı- Beyazlı takımın Teknik Patronu Fethi Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takımının sezon başından bu yana iç sahada maç kaybetmediğini belirtti.

Çokkeser, geçen hafta zorlu Fethiye deplasmanından3 puanla döndüklerini hatırlattı. Oyuncularının performansının her hafta yükseldiğini anımsatan Çokkeser, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Fethiyesporkarşısında verdikleri mücadele çok önemliydi. Her maçımıza, iyi mücadele eden, çok koşan ve rakibinden daha fazla isteyen bir anlayışla hazırlanıyoruz. Takımım hedefe gitmedeki istek ve arzusunu saha içerisinde sergileyecek bir konuma geldi” dedi.

Fethiye Deplasmanı Çok önemli bir deplasmandı diyen Çokkeser, “Fethiye Deplasmanı Korkulacak bir deplasmandı. Deplasman maçına hazırlıklı gittik. Futbolcularım benim istediklerimi sahaya yansıtarak Fethiyespor’u kendi evinde yenme planlarımı hem oyun disiplinine sağdık kalarak hemde coşkulu ve istekli bir performans sergileyerek 3 puanı aldık. Bunun yanı sıra 3 golle aldığımız 3 puanın dışında kaçırdığımız birçok pozisyon var. Futbolcularım saha da daha sakin olabilseydi. Maçın ikinci bölümünde daha sakin ve daha verimli paslarını daha doğru yere atsalardı o gün o sahada herhalde yedi- sekiz golü konuşmuş olacaktık. Artık biz 11 karşılaşmayı düşünüyoruz. Final havasında geçireceğimiz 11 karşılaşmada da elimizden geldiği kadar puan toplayacağız. Her haftayı hafta olarak değerlendiriyoruz. O ciddiyetle o istekle oynuyoruz. Burada oyuncularımın göstermiş olduğu özveriden dolayı kendilerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

“TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE BU MAÇIDA ALACAĞIZ”

“Taraftarlar ile Deplasmanda 10 Haftalık çıkış yakalayan Fethiyespor’u nasıl mağlup ettiysek iç sahada da Taraftarımızla İstanbul Güngörenspor’u mağlup edeceğiz” diyen Çokkeser, sezon sonuna kadar yoğun tempoyla görevlerini yerine getireceklerini dile getirdi.

İç sahada maç kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını vurgulayan Çokkeser, şunları kaydetti: ´´Onun için bu hafta kendi evimizde oynayacağımız İstanbul Güngörenspormaçını kesinlikle kazanmak zorundayız. Fiziksel ve taktiksel olarak bu maça odaklandık. Artık bizim için her hafta çok önemli. Kaybedeceğimiz her puanın bizi hedeften alacağını biliyoruz. Onun için bu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.

Futbolcularının sezon başından buyana oyun performansını ve karakterlerini sahaya yansıttığını anlatan Çokkeser, şunları kaydetti:  “Liglerin ikinci yarısında artık takımlarla rakiplerimizle ilgili zayıfı, güçlüsü gibi bir ayrım yapmadık. Takımların verdiği mücadeleye bakıyoruz. Sezon başından bu yana iç sahada maç kayıp etmedik. Oyuncularım performans olarak iç sahada taraftarın desteği ile daha üst seviyeye çıkıyor, iyi mücadele ediyor. Şu saatten itibaren de 11 tane maçımız kaldı. 11 tane final diyelim bunun adına, artık futbolcuda finallerin ne kadar önemli olduğunu biliyor. Taraftarımızla birlikte İstanbul Güngören’i de mağlup edip evine eli boş göndereceğiz” dedi.

Haber: İlker YİYEN