Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''KahramanmaraŞspor'da 'ben' yok 'bİz' var''

Faturavizyon Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, ''İç sahada aldığımız puanları dış sahada alacağımız puanlarla desteklersek büyük avantaj yakalayacağımıza inanıyorum'' dedi.

Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takımının sezon başından bu yana iç sahada maç kaybetmediğini belirtti.

     İç sahada, taraftarın desteğiyle oyuncuların performanslarının üst seviyeye çıktığını anımsatan Çokkeser, ''Deplasmanda bir handikabımız var. Maçın başlamasıyla birlikte ilk 20-25 dakika istikrarsız bir tablo oluşuyor. Bunu bir türlü kıramadık. İnşallah bunu bu deplasmanda kırmaya çalışacağız. İç sahada aldığımız puanları dış sahada alacağımız puanlarla desteklersek büyük bir avantaj yakalayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

     Hafta sonu deplasmanda Fethiyespor'la karşılayacaklarını dile getiren Çokkeser, rakiplerinin 10 maçtır yenilmediğini ancak, galip gelmek için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

     Futbolcularının sezon başından buyana oyun performansını ve karakterlerini sahaya yansıttığını anlatan Çokkeser, şunları kaydetti:

     ''Oyuncularıma güveniyorum. Geride 12 maçımız kaldı. Bu '12' final demek. Futbolcularım finalin ne kadar önemli olduğunu biliyor. Sporcularımın bu 12 maçı Kahramanmaraş’lıya layıkıyla hediye edeceklerinden eminim. Bu düşünceyle Fethiye deplasmanına harekete edeceğiz.

 

Kahramanmaraşspor'da 'ben' yok 'biz' var. Zorun üstesinden gelen bir futbolcu profilimiz var. Dolayısıyla Fethiye deplasmandan puan alarak dönmek istiyoruz. Çünkü Fethiye karşılaşması ligin ilk beş takımı arasında olmak ya da lideri kovalamak için çok önemli bir maç.''

     Çokkeser, Onur Berber'in sarı kart cezalısı olduğunu, Erhan Çelenk ve Erhan Kurt'un da sakatlığının devam ettiğini sözlerine ekledi.