Site Logo

Bekİr Güleraslan :“Hedefİ olan bİr kulüp olduĞumuzu bu karŞIlaŞma İle gösterdİk”

Kahramanmaraş Belediyespor’un Teknik Patronu Bekir Güleraslan, Oyakrenaultspor maçında alınan sonucu çok iyi hazırlanmalarına bağladı.

OyakRenaultsppor maçının çok zor olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlandık diyen Teknik Patron Güleraslan; “Karşılaşmada gelen ilk pozisyonun gol olması bizi biraz etkiledi. Etkilemedi diyemem. Birazda sahanın yağan yağmurlardan dolayı ağır oluşu, zeminin biraz yumşak olması oyunumuzu etkiledi, ama biz hedefi olan bir ekip olduğumuzdan dolayı 0-1 geriden gelip 2-1 maçı kazandık. Büyük bir camia olduğumuzu bu karşılaşma ile ispat ettik. Golden sonra fazla pozisyonda vermedik rakibe sadece etkili bir atakları duran toptan kafa pozisyonları vardı, ondan başka etkili pozisyonları yoktu.  Aslında o bölümde en kalabalık olan bizdik. Ama maalesef herkes birbirine bırakıyor. 3 ligde zaman zaman bu şekil hatalarımız oluyor. Bunun dışında oynadığımız oyun mükemmel denilebilecek bir kalitedeydi. Oyun açısından topa sahip olma iyi düzeydeydi. Karşılaşmada 3-1, 4-1’i yakalayacak pozisyonlarımız oldu ama değerlendiremedik. Ama futbol şansı işte gol olmayınca olmuyor. Çok iyi oynadık. Maça çok iyi konsantre olmuştuk. Zor olacağını biliyorduk. İyi oynayarak işimizi kolaylaştırdık, Neler yapabileceğimizi herkese gösterdik, Gücümüzü sergiledik" diye konuştu.

“HEDEFİMİZDEN KOPMUŞ DEĞİLİZ”

Oyakreanultspor karşılaşmasından alınan galibiyetle rahatladıklarını ifade eden Güleraslan; “Kendi evimizde aldığımız galibiyetle takımda moraller oldukça yüksek. Oyak maçını unuttuk ve deplasmanda oynayacağımız maça konsantre oluyoruz. Hafta sonu Isparta Emrespor maçına gideceğiz. Bu karşılaşmanında kolay geçeceğini düşünmüyoruz aslında nihayetinde ligde üsttekilerle alttakiler bir ayrım içerisinde alttakiler küme düşmemeye oynuyor, üsttekiler ise bir üst lige oynuyor. Emrespor’da küme düşmemeye oynuyor. Kendi evindeki oynayacağı maçı kazanıp rahatlamak istiyor. Üstteki bir takımla oynuyor onu yenmenin motivasyonunu düşünüyor. Bizde bu tür şeylerin hepsini biliyoruz ve futbolcularımla beraber bu tür olaylara hazırım. Bizde aynı şekilde karşı direnci göstererek galip gelerek 1 haftada üç maç sendromuna gireceğiz. Darıca, Altınordu ve Erzurum Büyükşehir karşılaşmalarına hazırlanacağız” dedi.

“TAKIM İÇERİSİNDE GÜZEL BİR AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK”

 Futbolcularımla beraber biz duygusunu oluşturduk diyen Güleraslan;“Futbolcularım Bir takımın başarısı için nihayetinde bir şeyler vermeye çalışıyor. Sadece oynayanlar değil oynamayanlarda veriyor. Antrenmanlarda olsun, maç içerisinde olsun maç içerisindeki destekleri ile arkadaşlarını uyarmasıyla, çalışmaları ile iyi antrene ediyor. Diğer çocuklarda iyi çalışıyor ve nihayetinde 11 kişi sahaya çıkıyor. Biz elimizdeki mevcut kadrodan en iyisini bulup 11 sahaya çıkarmaya çalışıyoruz. Takımın motivasyonla beraber fizik gücünü de yakaladığına inanıyorum. Maçın doksanıncı dakikasına kadar koşuyoruz. Bu yönden olumlu gelişimlerimiz var. Takım içerisinde Aile ortamı oluşması futbolcularımın birbirine yardımcı olması bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.  

 

Haber: İlker YİYEN