Site Logo

Fethİ Çokkeser: 'Bu Üstün Mücadele İle Hedefe Gİdecegİz''

Faturavizyon Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, “ Futbolcularımın gösterdiği üstün mücadele sayesinde hedeften şaşmadan ligde yolumuza devam ediyoruz. Karakterini ortaya koyarak takım için terini akıtan tüm futbolcularımın alınlarından öpüyorum.”dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden Faturavizyon Kahramanmaraşspor, İstanbul deplasmanından bir puan ile dönmüştü. Bu deplasman mücadelesini ve bu hafta sonu oynanacak olan Turgutluspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Fethi Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında futbolcularının sergilediği üstün performanstan bahsetti.
Çokkeser, geçen hafta zorlu Tepecikspor deplasmanından 1 puanla döndüklerini hatırlattı. Oyuncularının performansının her hafta yükseldiğini anımsatan Çokkeser, ''Oyuncularımla gurur duyuyorum. Tepecikspor karşısında verdikleri mücadele çok önemliydi. Her maçımıza, iyi mücadele eden, çok koşan ve rakibinden daha fazla isteyen bir anlayışla hazırlanıyoruz. Takımım hedefe gitmedeki istek ve arzusunu saha içerisinde sergileyecek bir konuma geldi'' dedi.
Çokkeser, sezon sonuna kadar yoğun tempoyla görevlerini yerine getireceklerini dile getirdi. İç sahada maç kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını vurgulayan Çokkeser, şunları kaydetti:  ''Onun için bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Turgutluspor maçını kesinlikle kazanmak zorundayız. Fiziksel ve taktiksel olarak bu maça odaklandık. Artık bizim için her hafta çok önemli. Kaybedeceğimiz her puanın bizi hedeften alacağını biliyoruz. Onun için bu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok.''
Çokkkeser, konuşmasını şu satır başları altında sürdürdü:


“TEPECİKSPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ”


“Rakibimiz ilk 5’linin içerisinde yer alıyor ve buradan aldığımız her puan bizi o 5’linin içinde tutacaktı. Bu karşılaşmadan ya 3 puan ile ayrılacaktık ya da bir puanla ayrılacaktık. Bu maçı kaybetme lüksümüz yoktu. Ben oyuncularıma bu maçta göstermiş oldukları üstün gayretten dolayı teşekkür ediyorum.  Verilen mücadele çok önemliydi. Kahramanmaraşspor futbol takımı mutlaka istek ve arzularını sahaya yansıtan bir yapıya sahip. Çok koşan ve mücadele eden bir yapıya sahibiz. Puanları rakiplerimizden daha fazla istiyoruz. Biz bu istek ve arzu ile maçlara hazırlanıyoruz. Maçın başında yediğimiz bir gol olmasına rağmen mücadeleyi bitirmedik ve sonuna kadar mücadele ettik. Bu konuda gösterilen performanstan dolayı oyuncularımı ayrı kutluyorum. İstanbul’da maça ilgi gösteren taraftarımızın önünde iyi bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum. “


“MÜCADELEYİ ASLA BIRAKMAYIZ”


“Kahramanmaraşspor’un performansı her hafta biraz daha artıyor. İştah ve arzumuz hedefe gitme yolunda her geçen gün yükseliyor. Oyuncularımız daha fazla istekli ve arzulu oldukları zaman Kahramanmaraşspor’un neler yapa bileceği gözle görülür bir şekilde belli oluyor. Takımım ve ben başarı için buradayız. Bunu sağlamak içinde hep birlikte canı gönülden mücadeleler sergiliyoruz. Bundan sonraki sürecin bizim için çok daha iyi olacağını biliyorum. İnşallah bu azim ve gayretimiz devam eder bizde sonuca ulaşırız.”


“İÇ SAHADA HİÇ PUAN KAYBETMEK İSTEMİYORUZ”


“Şuanda şu takım iyi şu takım kötü diyemeyiz. Çünkü 13 haftamız kaldı ve bütün takımlar bir amaç için mücadele ediyorlar. Bütün takımlar geleceği planlıyorlar. Herkes kendi şehrinin takımını bir yerlere getirmek için uğraşıyor. O yüzden tüm takımlar daha iyisini ortaya koymak için uğraşıyorlar. Turgutluspor maçı bizim için olmazsa olmaz maçlardan biridir. İç sahada hiç puan kaybetmek istemiyoruz. Biz bu önemli maçın hazırlıklarını hem fiziksel hem de zihinsel olarak sürdürüyoruz. Bundan sonraki oynayacağımız tüm müsabakalarının bizim için öneminin farkındayız. Bundan sonra kaybedilecek tüm maçların bizleri hedeften uzaklaştıracağını biliyoruz. Bizim bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.”


“İSTANBUL’DA BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR”


“İstanbul’da taraftarımız bizleri yalnız bırakmadılar. Hatta rakip takımın taraftarından daha üstün ve baskılı bir destek sağladılar. Bizleri bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor’un taraftarının ne kadar ateşli ve takımından vazgeçmeyeceğini herkes biliyor. Taraftar ve Kahramanmaraşspor kulübü her zaman uyum içerisindedir. Taraftar ile bizim hiçbir farkımız yoktur. Aynı amaç uğuruna mücadele ediyoruz. Kahramanmaraşspor’u bu hafta sonu da yalnız bırakmayacaklarını çok iyi biliyorum.”


“KARAKTERİ EN ÜST SEVİYEDE OLAN BİR FUTBOLCU KADROSUNA SAHİBİZ”


“Kahramanmaraşspor’da forma giyen futbolcuların hepsi üstün bir karakter yapısına sahiptir. Ben yıllardır farklı kulüplerde görev yaptım. Ancak ben bu kadar karakter sahibi bir futbolcularla çalışmadım. Şuanda sadece kaptanlar zaman zaman gelip şikayetlerini iletiyorlar. Bu şikayetlerde maddi anlamda çok zora girerse geliyor. Onun dışında kesinlikle sorun yaratmıyorlar. Biz sorunları içimize attık ve irademizin ardına sakladık. Biz son üç ayımızı da başarılarla atlatarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Kahramanmaraş halkına başarı getirmek istiyoruz. Sorunsuz ve başarılı bir kulübü bu şehre kazandırmak istiyoruz. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Çünkü karakter sahibi bir takım ile çalışıyoruz. Futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyuyorlar ve karakterlerinin dışına çıkmıyorlar. Kahramanmaraşlı bir insan olarak bu futbolculara çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşlı olsalar takıma bu kadar sahip çıkmazlardı.”

Haber: Cebrail SARI