Site Logo

Her Maça Fİnal HavasInda ÇIkmak ZorundayIz

2. lig Kırmız Grupta Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ve her maça Final Havasında çıktıklarını ifade ene Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Fethi Çokkeser hedefi olan bir takım olduklarını ve hedefe ulaşmak için mücadele ettiklerini ifade etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Teknik Patron Fethi Çokkeser, kendi sahalarında Çankırıspor karşısında alınan galibiyeti Basın mensuplarına değerlendirerek Deplasmanda oynanılacakTepecikspor maçı hakkındaki düşüncelerini ve çalışmalarını ifade etti.

Çokkeser konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Lige Başlarken bütün maçların final havasında geçeceğini ve 2. Yarı maçlarının daha zor olacağını söylemiştik. Ve her maçı final havasında çıkıyoruz, çünkü hedefi olan bir takımız, önümüzde 16 tane final maçı olduğunu söylemiştik. Çankırı ile ikinci hafta oynadığımız en önemli bir final maçıydı. Kazanmanın ve kazanmanın yanı sıra Futbolcu kardeşlerimizin gösterdiği bu özveri ve performansı ile inanılmaz bir haftayı geride bıraktık. Kazanmanın verdiği bir keyfi sürüyoruz. Çok önemli bir maçı kazandık. Ligdeki konumumuz açısından her hafta bizim için önemli, bu maçta ilk yarısındaki istekli arzulu oyunu ile 3-0 bitmesine rağmen karşı rakibin oyundaki disiplini bozmaması ikinci yarıda da aynı disiplinle oynaması bizim için bir handikaptı. Ama futbolcularım bu maçı kazanmasını bildi. Gösterdikleri inanılmaz iştah ve arzu ile oynadıkları futboldan dolayı kutluyorum. İnşallah bunlarında diğer maçta bu hafta itibarı ile diğer maçlarda da göstereceğinden eminim çünkü bu ligde en azından şampiyonluğu kovalamanın hazını yaşıyorlar. Bu hazı da ligin sonuna kadar devam ettireceklerine inanıyorum” dedi.

“SAKATLIKLARIN ÖN PLANA ÇIKMASI OYUN DÜZENİMİZİ BOZDU”

12 Şubat stadyumundaki karşılaşmada Çankırspor maçında oyuncu giriş çıkışında yaşadıkları sıkıntıları anlatan Tecrübeli Teknik Patron Çokkeser; “Çankırı maçında tribünlerde oyun üzerinde oyuncu girişinde ve çıkışında herkes farklı düşünüyor. Bizde farklı şeyler düşünerek yapıyoruz. Birincisi Erhan’ın oyunda kaldığı süre içerisinde orta sahayı Mustafa ile güçlendirdik biz. Buna dikkat etmemişler, Mustafa’yı orta sahaya aldık Zafer’le ikili yaptık, Bilal’i ön tarafa çıkarttık. İkincisi Mert’in sakatlığı ve dört sarı kartı bu maça denk gelmesi ikinci sarı kartı gördüğünde 3 sarı kart ile devam edeceğinden dolayı risk taşıdığını gördüm. Bir de sakatlığı üstelenince oyundan çıkartmak zorunda kaldım. Erhan’ın da oyundan çıkması arka adelesinin çekmesinden dolayı hücum bölgesini değil de orta sahayı güçlendirmek için bu değişimleri düşünüyorduk. Ama maalesef sakatlıkların ön plana çıkmasından dolayı Mustafa’yı geriye çekmek ihtiyacını duydum” dedi.

“ERHAN KURT’UN OYNAMASI EMAR SONUCUNA BAĞLI”

Erhan Kurt’un sakatlığından dolayı durumu iyi ye gittiğini ifade eden Çokkeser; “Emarı çekildi. Yüzde elliye elli bir oynatma olasılığı doğdu. Şuanda Doktorumuz onun biraz dinlenmesi ve hafif antrenmanlarla çalışması gerektiğini ifade etti. Bizde tavsiyeler doğrultusunda Erhan’ı hafif antrenmanlara dahil ediyoruz. Deplasmandaki maç ta oynaması ise emardan çıkan sonuca göre değişecektir” dedi.

“İLK 5’TEKİ SIRALAMA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ”

Deplasmanda oynayacakları Tepecikspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Çokkeser; “Ligdeki ilk 5 sıralaması için çok önemli bir karşılaşma olacak.Biz bu avantajı aldığımız 3 puan ve alınan 3 puanın avantajını ve 2li averajlarda da önde tutmak için bizim için çok önemli. Tabi burada biz her hafta söylediğimiz gibi final maçına daha gidiyoruz. Tabi Kendi sahalarında oynuyoruz. Benim takımım takım ruhu ile istek ve arzuyu devam ettirdiği sürece bizim kimseye mağlup olma şansımız yok. Ama futboldur neticeleri baktığımızda Türkiye’de ve dünyada ne enteresan sonuçlar, ne enteresan maçlarda kayıplar yaşanıyor. Biz futbolun o yönünü düşünmeden iyi mücadele etmeye çalışan, oyun disiplininden kopmadan, vazgeçmeden bu ligi tamamlamaya çalışan bir ekibiz biz. Bunun için ben futbolcularıma güveniyorum. Hiçbir zamanda da sıkıntı yaşamıyorum ben” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZ BİZİM AYRI BİR GÜCÜMÜZ”

İstanbul’da oynadığımız diğer karşılaşmalarda İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlılar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar diyen Teknik Patron Çokkeser İstanbul’da yaşayan bütün taraftarımızı maça davet ediyorum dedi.

Çokkeser açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “İstanbul’daki karşılaşmalarımızda Büyük bir kalabalık bize destek olmak için stadyuma geldiler ve bizim her maçımızı izlediler. Pazargünüde Kahramanmaraşspor taraftarları bizi destekledi. İnanılmaz derecede takımlarını desteklediler ve bize moral verdiler. Onlar bize güç veriyorlar. Unutmasınlar onlar bizim onlar ayrı gücümüz onlara çok teşekkür ediyorum. İstanbul’da da ayrı bir gücümüz var. Güngören maçında o muhteşem taraftarımızı gördük ve aynı coşkuyu bir daha yaşamak istiyoruz. Yanımızda oldukları zamanda bu takımın neler başarabileceğini görmelerini o anı yaşamalarını istiyorum. Bütün taraftarımızı maça davet ediyoruz” dedi. Toplantıda Orta saha oyunularından Zafer Özden ve Bilal Türkgülerdeplasmandaki maçın zor olduklarını ifade ederek Taraftarları yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler.

Haber: İlker Yiyen