Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''ÇankIrIspor maçI kolay olmayacak''

Kendi sahalarında oynayacakları Çankırısporile ilgili olarak bir açıklama yapan Teknik Patron Fethi Çokkeser,“Biz deplasmanda oynadığımız maçta galip gelmiştik. 0-3 lük galibiyet bizi mutlu etmişti. Bu haftadan sonra Çankırıspor deplasman dahil olmak üzere 5’te 5 yaptı. Bu ligde kimin ne olacağı belirsiz, Bu ligde kim nerede, ne zaman galip geleceği belirsiz. Hiç beklemediğin anda galip gelirsin, hiç beklemediğin anda mağlup olursun. İkinci yarı, birinci yarıdan daha zor geçecek. Onlarda buraya 3 puan için gelecekler. Takım olarak bu maçın hazırlıklarını yapıyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve kendi sahamızda 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.

ZORLU MAÇTA TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Pazar günü kendi sahalarında Çankırıspor ile oynayacakları karşılaşmada 12. Adam taraftarları da yanlarında görmek istediklerinin altını çizen teknik patron Çokkeser, Çankırıspormaçında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Karşılaşmaya hazır olduklarını ve futbolcuların, kendi sahalarında galibiyet almak için söz verdiklerini dile getiren Çokkeser, ''Tüm oyuncularımız maçın ciddiyetinde ve moralleri yerinde. Çankırıspor maçında taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Bu zorlu maçta taraftarları stada bekliyoruz. Ligde seyircisi olan ender takımlardan biriyiz. Taraftarımıza bu zorlu maçta çok ihtiyacımız var. 12. Adamımız bizim arkamızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez” gibi ifadeler kullanarak taraftarı 12. Şubat stadyumuna davet etti. Toplantıda Forvet Oyuncularından Adem Aydın ve Erhan Çelenk’te Toplantıda Taraftarı yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler.

 

Haber: İlker YİYEN