Site Logo

KafamIz Rahat Olduktan Sonra İçerİde Maç KayIp Etmİyoruz

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da Çankırıspor Hazırlıkları devam ederken Basın Mensuplarına Haftanın değerlendirmesini yapan Tecrübeli futbolculardan Erhan Çelenk ve Adem Aydın Çankırı Maçını yeneceklerini ifade ederek taraftarların yanlarında olmalarını istediler.

Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Ünyespor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldukları karşılaşmayı unuttuklarını ifade eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşsporlu futbolcular Çankırıspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini ve yenebilecek güçte olduklarını ifade ettiler.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da ligin ilk yarısını Değerlendirme toplantısında Kırmızı Beyazlı ekibin Forvet oyuncularından Erhan Çelenk yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İlk yarıda oynadığımız maçta 3-0 galip gelmiştik. Çankırı da rahat galibiyet almıştık. 2. Yarıda bütün maçların zor geçeceğini çok iyi biliyor ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Hemen hemen bütün takımlar 12-13 tane transfer yaptı. Biz ise takımımıza genç oyuncuları kattık. Geçen seneki takımımızın iskeleti bozulmadı. Kafamız rahat olduktan sonra içeride maç kayıp etmiyoruz. İçeride hiç mağlubiyetimiz olmadı. Ya galip geldik ya berabere kaldık. İç sahada 5 galibiyetimiz 3 beraberliğimiz bulunmakta. Çankırı maçına ise çok iyi çalışıyoruz. Ünye maçını unuttuk. Ünye maçını kaza olarak nitelendiriyoruz. Ünye maçından galip gelmek isterdik tabi, galip gelseydik büyük bir avantaj yakalamış olurduk. Çünkü ligde çok farklı sonuçlar elde edildi. Birçoğu berabere kaldı. Hatta sürpriz diye nitelendirecek maçlar oldu ve biz bu avantajı Ünye’de kayıp ettik.  Çankırı maçını galip geleceğimizi biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Çankırı maçı ile bir seri yakalamak istiyoruz. Bir seri yakaladığımızda da inanıyorum ki kenetlenip seriye bağlarız. Bu maçımızda taraftarlar geçen sene gibi bu senenin ilk yarısı gibi bize inansınlar, güvensinler sonuç ne olursa olsun sonuna kadar kovalayacağız biz. 1. Lige şampiyonluğu hedefliyoruz olmazsa geçen seneki gibi Play-off’tan çıkacağız” dedi.

 

“ÇANKIRIDA OLMAK ÜZERE BİZİ BEKLEYEN 15 FİNAL MAÇIMIZ VAR”

Kırmızı-Beyazlı ekibin Forvet oyuncularından Adem Aydın ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Artık Ünye maçı geride kaldı. Geri kalan 15 tane final maçımız var bunları en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu hafta Çankırı maçı var. Hocamızın bize verdiği taktiği sahaya iyi yansıtarak Çankırı maçından galip geleceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımız ise bu maçta mutlaka yanımızda olmalı. Biz burada sadece 3-4 maçta geriye düştük. Bunları elimizden geldiği kadar çevirdik. Bizleri her zaman desteklesinler tek istediğimiz bu. İyi bir takım oluşturduk. Kadromuza genç arkadaşlar takviye yapıldı. İskelet kadromuzu koruya bildik ama uyum konusunda bazı zorluklar çektik ilk başata. Şimdi ise o sorun kalmadı. Takıma biz sahiplendik ve bütün şehrinde sahiplendiğine inanıyoruz. Artık bütün sıkıntıları unuttuk ve kendi sahamızda oynayacağımız Çankırı maçını düşünüyoruz ve Çankırıspor’u yenip Çankırı’ya eli boş göndereceğiz.” 

Haber: İlker YİYEN