Site Logo

KMS'ye ''KOCAMAN'' sevgİ

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a gönülden bağlı olan Ali Koca, bu sevgisini çocuklarına da aşılayarak onların da bu aşk ile büyümesini istiyor.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor denince ilk akla gelen isimlerden olan Ali Koca, hafta sonları Kahramanmaraş’ta oynanan futbol müsabakalarına çocuklarını da götürerek onların da futbol aşığı olarak yetişmesini istiyor. Kahramanmaraş’ta futbola yeteri kadar ilgi gösterilmediğinden yakınan Koca, bu ilgisizliği değiştirmek için yeni yetişen nesle futbol sevgisinin aşılanması gerektiğini söyledi. Bu konuda ilk çalışmayı kendi evinde başlattığını ifade eden Koca, derslerinde başarılı olan ve akıllı ve uslu duran çocuklarımı Kahramanmaraşspor’un ve Kahramanmaraş Beldiyespor’un maçlarına götürerek ödüllendirdiğini belirtti. Koca, bu örnek davranışı hakkında şunları söyledi: “Ben bir Kahramanmaraş sevdalısıyım. Kahramanmaraş’ın daha iyi yerlere gelmesi için üzerime düşen her görevi yerine getirmeye hazırım. Bizim çok güzel iki futbol takımımız var. Bu futbol takımlarımız hafta sonu deplasmanda galip geldiler ve bizleri gururlandırdılar. Şuan körfezde bizden bahsediyorlar. Kahramanmaraş Belediyespor ve Kahramanmaraşspor, bir zamanların bileği bükülmez takımları dize getirmeyi başardılar. Onlar şuanda zor durumda olabilir ancak sonuç olarak bu bir futbol ve biz kazandık. Bu başarıların kıymetinin bilinmesi ve futbol takımlarının hak ettiği değeri görmesi gerekir. Ancak şuanda bizim toplumuzda futbola karşı yeteri kadar sevgi yok. Bu sevgiyi artırmak için önce kendi evimizde bir çalışma yapalım ve sevdiklerimizi maçlara götürelim. Onların futbol müsabakalarını izlemelerini ve izledikleri takıma hayran olmalarını sağlayalım. Ben bunu kendi evimde yaptım. Çocuklarımı maçlara götürüyorum ve onların bu atmosferi solumasını sağlıyorum. İleride onların çok fanatik bir şekilde Kahramanmaraşspor ve Belediyespor hayranı olacağını biliyorum. Bu davranışı tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime tavsiye ediyorum. Bu sevginin onlara çok büyük faydası olacaktır.”


Kahramanmaraşspor’un ve Kahramanmaraş Belediyespor’un başarısı ile gurur duyduklarını ifade eden Koca, “Kahramanmaraşspor’umuz ve Belediyespor’umuz bizleri puan tablosundaki yeri ile gururlandırıyor. Bugün rakiplerimiz bizden bahsederken korku dolu sözler kullanıyorlar. Çünkü her iki takımımızda kolay rakip değil. Hedefe oynayan ve başarı için büyük çaba harcayan kadrolara sahibiz. Bu durum her iki takımıza da şampiyonluklar getirecektir. Bunun çok uzak olmadığını tekrarlamak istiyorum. Eğer bu şehir bu takımlara sahip çıkarsa onlarda başarılarına mutlaka başarı katacaklardır.”


Haber: Cebrail SARI