Site Logo

Taraftara stadyuma gİrİŞ yasaĞI geldİ

Kahramanmaraşspor’un Köklü taraftar grublarından Edeler Taraftar grubu üyesi 2 kişi ve 3 tanede normal maçlara gelen taraftara ceza geldi.Tribün reislerinden Ali Erbilir’inde aralarında bulunduğu bazı taraftarlar 1 yıl stada giremeyecek.Küfürlü tezahürat ve olayların faturası, Edeler tribün lideri Ali Erbilir ve 4 taraftara çıktı.

 Stada giriş yasağı verilen 5 kişi, Kahramanmaraşspor’un hem iç hem de dış sahadaki tüm maçlarında bir yıl boyunca statlarda yer alamayacak.

Ali Erbilir taraftar sitemize yapmış oldugu açıklamada, Sahamızda oynadıgımız maçlarda tribünlerde çıkan olaylar bizlerin üzerine yıkıldı, Bizler yıllardır Kahramanmaraşspor’un hem iç saha, hem dış saha maçlarında takımımıza herzaman destek verdik. Yeri geldi cep telefonlarımızı sattık deplasman maçlarına gittik, bana verilen 1 yıl men cezası beni büyük sevdam olan Kahramanmaraşsporumuzdan ayıramaz dedi. Bana verilen 1 yıl men cezası ile maçlara giremeyecegim bildirildi ama ben maç günleri sadece stadyuma giremeyecegim ama 12 Şubat stadyumuna gelerek stad etrafındaki binaların tepesine çıkarak Kahramanmaraşspor’a ordan destek verecegim. Beni Kahramanmaraşspor maçlarından sadece ölüm ayırır dedi.