Site Logo

Kasap: "Bİr puan da önemlİ"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 1-1 berabere sonuçlanan Turgutluspor maçını değerlendiren Kahramanmaraşspor Sportif Direktörü İlter Kasap, elde edilen 1 puanın Kahramanmaraşspor için çok önemli olduğunu söyledi.

Ligde namağlup ilerlediklerini hatırlatan Kasap, Turgutluspor deplasmanın zorlu olacağını bildiklerini, tüm hazırlıkları da buna göre yaptıklarını söyledi.

Karşılaşmada 1-0 geriye düştüklerini ifade eden Kasap, paniklemeyerek beraberlik golünü bulmasını bildiklerini belirtti.

Kasap, değerlendirmesine şu şekilde devam etti:
“Kahramanmaraşspor olarak zorlu bir deplasman mücadelesine çıktık. Tabi güçlü rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduğumuz söylemek istiyorum. Karşılaşmada ilk golü biz bulduk ancak ofsayt gerekçesiyle bu gol değer kazanmadı. Rakip takım 1-0 öne geçti, yaptığımız değişikliklerle oyuna doğrudan etki yaptık ve beraberlik golünü bulduk. Beraberlik golünün ardından bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadık. Ben maçın daha farklı biteceğini düşünüyordum. Ancak geçen yıl olduğu gibi bu yılda direklere takılmaya devam ediyoruz. Golcülerimizin şutları direkte patladı. O pozisyonlar gole dönüşmüş olsa biz sahadan farklı bir skor ile ayrıla bilirdik. Ben futbolcularımızı tebrik ediyorum. Şimdiden haftaya sahamızda oynayacağımız maça konsantre olmaya başladık.”

Haber: Cebrail SARI