Site Logo

"Zorlu bİr rakİbİ yendİk"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan Kahramanmaraşspor - Fethiyespor maçını değerlendiren Bilgetekin, ligde namağlup devam ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Kendi saha ve seyircisi önünde zorlu bir rakibi mağlup ettiklerini dile getiren Bilgetekin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Güzel bir maç oldu. Zor da olsa kazanmasını bildik. Ligin güçlü ekiplerinden Fethiyespor, sıralamada iyi durumda olmasa da geçen yıl play-off'ta elenmişti. Muhteşem seyircimizin önünde 3 puanı almış olmak, güçlü rakiplerimizden birini yenmek, haftayı lider kapatmamız bizleri son derece memnun etti. Mutluyuz, huzurluyuz, Kahramanmaraşspor’a herkesin destek çıkması lazım. Siyasetçilerin, iş adamlarının, taraftarımızın ve medyamızın desteği ile doğru adımlarla gidiyoruz"

Kahramanmaraşlı iş adamlarının maçı izlemeye gelmesinin manevi destek açısından çok önemli olduğunu belirten Bilgetekin, "Hep birlikte maçı kazandık. İş adamlarının maçı izlemeye gelmesi bizi sevindirdi. Sokak dedikodularından ziyade iş adamlarına bizzat kendi hedeflerimizi anlattık. Tabi onlar da olumlu yaklaşıyor. Maça birçok iş adamımız iştirak etti. Buradan 3 puanı Kahramanmaraş halkına ve ilk defa maçımızı izlemeye gelenlere hediye ediyorum. Başarı geldikçe destekte gelir" şeklinde konuştu.

Haber: Cebrail SARI