Site Logo

K.MaraŞspor Kalecİ Ömer Sepİcİ İle AnlaŞtI...

Spor Toto.2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor A.Ş yeni sezon transferinde Kale’ye Keciörengücü’nün Kalecisini Transfer etti.

 

Ankara temsilcilerinden Keciörengücünün son yıllarda yetiştirdiği en başarılı kaleciler arasında yer alan Ömer Sepici, Spor Toto 2.Lig’in yeni takımı Kahramanmaraşspor A.Ş.’ye transfer oldu.

 

2012-2013 Futbol sezonunuda Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş 2011-2012 futbol sezonunda gözüne kestirdiği ve almayı planladığı ve Manisa ilinde oynadığı play-off’larda da irtibata geçtiği 1987 Hollanda Doğumlu ve Türk Uyruklu olan Keciörengücüspor Kulübünün tecrübeli file bekçisini renklerine bağladı. Manisa’da en güçlü rakiplerinden biri olan Keciörengücüspor’un file bekçisi ile irtibat içerisinde olan ha anlaşıldı, ha anlaşılacak derken kulüple sözleşmesi 31 Mayıs 2012 tarihinde biten ama kulüpteki sıkıntılar doğrultusunda bir türlü masa’ya oturulamayan genç file bekçisi ile sonunda masaya oturuldu ve kendisini Kırmızı Beyaz Renklere bağlayan sözleşmesi imzalattırıldı. Genç kaleci MKE Ankara Gücü patentli olup profesyonelliğe de MKE Ankaragücüspor’da olup Gebzespor’da ve Keciörengücüspor’da forma şansı bulmuş. 2009 yılında Keciörengücünde forma giyen genç file bekçisi Sepici 2012-2013 futbol sezonunda spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş. de forma giyecek.  

Haber: İlker YİYEN