Site Logo

Kombİne Kart SatIŞlarI ÇarŞamba Günü BaŞlIyor...

Spor Toto 2. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş 'de, 2012-2013 sezonu kombine kart fiyatları belirlendi.

 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre yeni sezonda iç saha maçlarında geçerli olacak kombine kart ücretleri, Kapalı 200, açık 100, kale arkası da 50 lira olacak. Fatura vizyon şubelerinde satışa çıkacak olan kombineler için taksit imkanı da sunulacak. Satışların ise 10 gün içinde başlayacağı açıklandı.

 ÇOK GÜZEL BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR 

Kahramanmaraşspor A.Ş Kulüp Başkanı Ferudun Kolat konu ile ilgili yaptığı Açıklamada Taraftarlarımızın İlgisinin Çok Olacağına İnanıyorum. Çünkü çok güzel bir sezon bizi bekliyor. Fiyatları Belirlerken Taraftarlarımızın Fikrini aldık. Fiyatların Uygun olduğunu düşünüyoruz. Hedef olarak 5 Bin Kombine satmayı hedefliyoruz, Satacağımıza da inanıyoruz dedi.

 HERKES KOMBİNE ALSIN 

Geçtiğimiz yıl 3 Lig’de ilk sezonlarını geride bıraktıklarını ifade eden Kolat, “Bu sezon çok daha iyi yerlerde olacağız. Takımımızı ona göre kuracağız. 2.Lig’de nasıl geçen sezon ses getirdiysek bu sezonda ses getireceğiz. Rakipler Kahramanmaraş’a gelirken korkarak gelecek” dedi. Kahramanmaraşlıların bir kombine alarak takıma destek vermesini isteyen Kolat, “Bizler Yönetim olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Ancak Kahramanmaraşlılarda takımlarına sahip çıksınlar. En az bir kombine alarak destek sağlasınlar” dedi.