Site Logo

Profesyonel Futbol Okulu KIbrIs'ta...

Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Okulu Uluslar arası Gündüz Tekin Onay Minikler Futbol Festivaline katılmak üzere 12.07.2012 Perşembe günü Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ne gitti.

 

Kurulduğu günden bu güne kadar yetiştirdiği futbolcularla adeta Kahramanmaraş Amatör Takımlarının alt yapısını oluşturan Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Takımı ilk defa bir Uluslar arası Organizasyonda boy gösterecek. Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Uluslar arası Gündüz Tekin Onay Minikler Futbol Festivali’ne davet edilen Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Takımı burada çeşitli ülkelerden gelecek olan 2000-2001 doğumlu futbolculardan oluşan 40 takımın katılacağı festivalde Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekler. Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Okulu Takımının kafile Başkanlığını TÜFAD 2. Başkanı Ejder Orak, İdareci Mehmet Şeker, Antrenörlüğünü ise Oğuz Kılınç yapıyor.

 

TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, böyle bir turnuvaya ilimizden bir takımın davet edilmesi Kahramanmaraş Futbolu adına gurur verici olduğunu belirterek, “Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Okulu Uluslar arası Gündüz Tekin Onay Minikler Futbol Festivali gibi büyük bir organize de Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi. Böyle bir turnuvaya Kahramanmaraş’tan ilk defa bir takımın katıldığını belirterek,  Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Okulu bu turnuvada Kahramanmaraş’ın futbol bakış açısı bakımından örnek bir takım olduğunu, Kafile başkanı ile yöneticisi, teknik heyeti ve futbolcularının davranışı ile Kahramanmaraş’ın gururu olacaklarını ifade etti. Bu sezon bu turnuvaya bir takımla katıldıklarını fakat ilerleyen yıllarda bu takım sayısını artırmak istediklerini belirten Çanak, Bu turnuvada Türkiye’den 20, 3. Dünya Ülkelerinden 10 ve Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inden de 10 takım olmak üzere toplam 40 takımın mücadele edeceğini de söyledi. Çanak, kafilenin bugün Uçak’la Kıbrıs’a hareket ettiğini belirterek, bu turnuvada takıma sponsor olan Ford Kemak Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Doğan’a da teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: Maraşta Bugün