Site Logo

Ferudun Kolat'tan Kandİl MesajI...

Kahramanmaraşspor A.Ş Başkanı Ferudun KOLAT, mübarek Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, duaların kabul edildiği Bereketli zaman diliminin en güzel şekilde değerlendirilmesini istedi.

Kahramanmaraşspor A.Ş Başkanı Ferudun KOLAT’ın Berat Kandili mesajı şöyle:

 

"İslam alemi olarak Ramazan Ayı'nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Günahlardan arınmayı ve Allah'ın mağfiretine ulaşmayı ifade eden Berat Kandili, duaların kabul edildiği Bereketli zaman dilimlerinden biridir.

 

Böyle önemli gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.

 

Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Tüm dünyada eza ve cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyelim.

 

Bu duygularla Berat Kandili'nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının hakim olmasına vesile olmasını diler; Kahramanmaraşlıları, Kahramanmaraşspor taraftarlarının, ülkemizin ve İslam aleminin mübarek gecesini tebrik ederim."

 

Kahramanmarasspor.org