Site Logo

Beledİyespor'da Gezer ve AzgIn İmzayI attI...

3. Lig’in yeni ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor, hedeflerini büyüttü. Başarıyı kovalamak isteyen Mavi Beyazlılar, Sportif Danışmanlık görevine Bünyamin Gezer’i, Teknik Direktörlük görevine ise Erol Azgın’ı getirdi.

 

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Kahramanmaraş Belediyespor, anlaşma sağladığı teknik yönetimi düzenlediği imza töreni ile duyurdu. Belediyede düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Sportif Danışmanlığa getirilen Bünyamin Gezer’in ve Teknik Direktörlük görevine getirilen Erol Azgın’ın Kahramanmaraş Belediyespor’a çok büyük katkılar sağlayacağını söyledi. Kahramanmaraş Belediyespor futbol takımının geçen sezon iyi bir performans ortaya koyarak bir üst lige çıktığını anımsatan Poyraz, “Öncelikli hedefimiz kulübü bir üst lige çıkartmak olacak. Bu doğrultuda planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

 

Bünyamin Gezer'in yıllardır hakem olarak futbola hizmet ettiğini ve onun tecrübelerinden faydalanmak istediklerini anlatan Poyraz, tesisleşmeye ve altyapıya önem vereceklerini vurguladı.

  

Haber: İlker YİYEN