Site Logo

Profesyonel Futbol Okulu KayItlarImIz BaŞladI...

T.F.F.tarafından onay verilmiş, Kahramanmaraş'ın ilk  ve tek futbol okulu...

Eğitimcilerimiz;  profesyonel kariyere sahip olup, UEFA Pro.Lisanslı ve spor kamuoyunun yakından tanıdığı, Kahramanmaraşspor' a ve Türkiye Liglerinde (Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig) bir çok takıma yıllarca Profesyonel Futbolcu ve Antrenör olarak hizmet etmiş, Ferhat ÖZDEMİR, Ali Seyyit SEVİN, Mehmet ŞEKER ve Osman BOZKURT dan kurulu bir ekiptir.

Profesyonel Futbol Okulu çatısında bir araya gelen bu ekibin amacı; Tüm bilgi birikimlerini, tecrübelerini geleceğimiz olan küçük kardeşlerimize aktarıp,onların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak, futbol yeteneğine sahip olan kardeşlerimizin yeteneklerini geliştirmek ve futbolcu olmaları için bütün olanakları kullanmaktır.

Bu amaçla bir sistem dahilinde yaz kış demeden çalışmalarına devam etmekte olan Profesyonel Futbol Okulu Eğitmenleri; geleceğimiz olan küçük kardeşlerimizin, yapılan bu çalışmaların meyvelerini çok geçmeden alacaklarından şüphe duymamaktadır.     

- Antrenmanlarımız  Yaz sezonunda  Yaş guruplarına göre PAZARTESİ,ÇARŞAMBA ve CUMA ,SALI,PERŞEMBE VE CUMARTESİ  günleri  17:00 ile 19:00 saatleri arasında, Sezaller spor kompleksinde yapılacaktır.  

- Servis : Servisimiz öğrencilerimizi evine en yakın yerden alıp Antrenman sonrası güvenli bir şekilde Ailelerine teslim etmektedir.

-Malzeme : Antreman Malzemeleri  kendi okulumuz bünyesinde hazırlanmakta olup,kayıt esnasında

 sporculara teslim edilmektedir.

-Yer : Üngüt Hayvanat Bahçesi Yanı Sezaller spor kompleksi

Kayıt için gerekli evraklar :Sağlık Raporu,Veli Muvaffakatnamesi

İletişim: 0505 558 72 97-0532 424 48 38-0506 531 62 62  Tlf numaralarından Antrenörlerimize ulaşabilirsiniz.

Servis tlf:05324843222

www.profesyonelfutbolukulu.com

Kayıtlarımız sınırlıdır.

                                     PROFESYONEL FUTBOL OKULU 'ile

                                               Hayallerinize Kavuşun