Site Logo

Durmaz: "Lİgİ erken tamamlarIz.."

Lig B 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'da, teknik direktör Abdulkerim Durmaz, ligde oynayacakları ilk 2 maçın çok önemli olduğunu belirterek, bunların kazanılması halinde ligi erken tamamlayacaklarını söyledi..

Antalya'da yapılan 2. etap kamp çalışmalarını tamamlayarak kente dönen Kahramanmaraşspor, hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Tesisleri'nde sürdürüyor. Kalan 12 günlük süreyi de iyi değerlendirmek isteyen Kahramanmaraşspor, ilk hafta oynayacağı Şanlıurfa Belediyespor maçına ise "galibiyet" parolasıyla hazırlanıyor.

Teknik direktör Abdulkerim Durmaz, Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Kamp döneminde birçok hazırlık maçı oynadık. Bu maçlarda tüm futbolcularımızın durumunu görme şansı bulduk, çok çeşitli taktikler denedik. Şu anki çalışmalarımız Şanlıurfa Belediyespor maçına yönelik. Bu maçta hedefimiz mutlak galibiyet. Yine ardından kendi evimizde oynayacağımız Hatayspor maçı da büyük önem taşıyor. Bu 2 takım, klasman grubundaki çok ciddi rakiplerimiz. Zaten puan olarak da bize en yakın olan takımlar. Bu 2 maçı kazandığımız takdirde ligde çok avantajlı duruma geçeriz. Ancak bu maçlarda galibiyet dışında beraberlik veya mağlubiyet alırsak çok korkunç bir mücadelenin içinde yer alırız. Dileğimiz bu maçları 3 puanla kapatmak" dedi.

Yapılan transferlerle daha da güçlendiklerini söyleyen Durmaz, özellikle forvet oyuncularının 2. yarıda daha çok gol atacağını ifade etti. Durmaz, "Yapılan transferler hücuma yönelik. Ferit ve Onur santrafor. Yine Ender de forvet özelliklerine sahip çok önemli bir orta saha oyuncusu. Hücum hattında zenginleştik, ama defansif anlamda bazı sorunlar yaşayabiliriz. Bunun nedeni ise orta sahada defansif anlamda mücadele eksikliği olabilir. Ama inşallah sıkıntı yaşamayız" diye konuştu.