Site Logo

Taraftarlardan Şampİyona yakIŞIr karŞIlama...

Perşembe günü Manisa 19 Mayıs Stadında rakibi Belediye Bingölspor'u Penaltı atışlarında yenerek 2.Lig'e adını yazdıran Kahramanmaraşspor muhteşem törenle karşılandı.

 

Cuma günü Akşam saatlerinde Ankara'dan hava yoluyla Gaziantep'e gelen Kahramanmaraşspor'lu futbolcuları Taraftarlar Narlı ve Karacasu bölgesinde konvoylarla karşılayarak önce tesise daha sonrada Müftülük Meydanı'na getirdiler.Akşam saatlerinde saat 20:00'da müftülük önünde başlayan kutlamalar binlerce Kahramanmaraş'lı taraftar ve onlarca araç eşliğinde valilik önüne geldiler. Coşkulu tezahüratlar eşliğinde Yüzlerce meşaleler yakarak yaklaşık 3 saat futbolcuları bağırlarına basıp kupa gösterisi yaparak Trabzon caddesini Panayır alanına çevirdiler.
Valilik Kavşagında durdurulan takım otobüsünde bulunan Kahramanmaraşspor futbolcuları ve yöneticileri taraftarlar tarafından teker teker çağrılarak omuzlara alındı. Şampiyon tezahuratı ile trabzon caddesini inleten taraftarlar daha sonra araçlarına binerek şehir turu atarak Şampiyona tesislere kadar eşlik ettiler.
Haber: Kahramanmarasspor.org