Site Logo

FIndIk'tan taraftarlara çaĞrI

Kahramanmaraşspor Onursal Başkanı Fikret Fındık her iki takımımızın da bir birinden hiçbir farkı yoktur, hep destek tam destek diyerek bütün taraftarları 90 dakika boyunca takımlara desteğe çağırdı.

Onursal Başkan Fikret Fındık; Şehrimizi temsil eden İki Takımımızın da Şampiyonluğu kovaladığı bu son haftalarda her iki takımımıza da çok değerli Kahramanmaraşlı sporseverleri sahip çıkacağına kesinlikle inanıyorum.
 
Kahramanmaraş’ımızın Belediye Takımı olan Belediyespor’umuzun Uzun Yıllardır emek verdiği Şampiyonluk mücadelesindeki son virajına gelmiştir.

Şanlıurfa Gap Arena stadyumundaki oynanacak karşılaşmada Kahramanmaraş Belediyespor Yeni Diyarbakırspor Final Maçında yediden yetmişe Tüm sporseverleri Şanlıurfa da Takımımızı yalnız bırakmamaya 90 dakika boyunca desteklemeye çağırıyorum.

Ayrıca Play - off yolunda mücadelesini veren Kahramanmaraşspor’u son üç maçlık periyotta hasarsız bir şekilde atlatması başta Cumartesi günü oynanacak Kilimli maçı olmak üzere diğer maçlarda 12. adam olarak nitelendirdiğimiz cefakar Taraftarımızı 12 Şubat stadyumunu doldurmasını istiyoruz. Çünkü şehrimizi temsil eden 2 tane takımımız bulunmaktadır. İki takımımızın da bir birinden hiçbir farkı yoktur. Her ikisi de şehrimizin adını taşımaktadır. Bizler taraftar olarak Cumartesi 12 Şubat stadyumunu, Pazar günü ise Gap Arena stadyumunda takımlarımızı desteklemeliyiz diye çağrıda bulundu.