Bayrak & Ata
Site Logo

"TFF-Spor Toto 3.Lİg Kulüplerİ BuluŞmasI" İstanbul'da yapIldI.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen "TFF-Spor Toto 3.Lig Kulüpleri Buluşması" İstanbul'da yapıldı.

The Marmara Oteli'ndeki tam günlük toplantıda kulüplerin futbolla ilgili tüm sorunları masaya yatırıldı, görüşleri dinlendi.

Ayrıca Mali İşler, Tesis Yönetimi, Müsabaka Organizasyon ve Seyahat Konaklama bölümleri de Spor Toto 3.Lig kulüplerine bölümleri hakkında sunum yaptı.

Toplantının açılışına katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören; "Kulüplerimizin sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemek için bu toplantıları düzenledik. Sorunları öğrendikten sonra çözümü için neler yapabileceğimizin çalışmalarına başlayacağız. Kulüplerimizin bu nedenle her konudaki görüşünü bizlere samimi olarak ifade etmesini bekliyoruz. Bugün kadar kulüplerimizin belirli sorunlarının çeşitli nedenlerden dolayı tıkanma noktasına geldiğini gözlemledik. Sorunların çözümlenmesi konusunda önümüzdeki süreçte çalışmalarımız olacak. Kulüplerimize nefes aldırmak istiyoruz. Temeli sağlam kulüpler yaratmak istiyoruz. Temeli sağlam olmayan binanın ayakta kalması nasıl mümkün değilse, temeli sağlam olmayan kulüplerimizin de yaşamlarını uzun süre sürdürmesi mümkün değil." diye konuştu.

Başkanlığını TFF İcra Kurulu üyesi Arif Koşar'ın, yardımcılığını da TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı'nın yaptığı Profesyonel Kulüpler Komitesi tarafından düzenlenen toplantıya TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Genel Sekreter Ebru Köksal da katıldı.

Haber: TFF.org