Site Logo

KahramanmaraŞspor'a fIstIk ezmesİ dopİngİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta play-off mücadelesi veren Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraşspor Pazar günü kendi sahasında konuk edecegi Oyak Renaultspor maçı öncesi, Kahramanmaraş'ın meşhur fıstık ezmesi ustası  ve Çay Çerez işletmecisi ‘’Muhammet Çay’’ bir grup taraftar’la birlikte futbolculara fıstık ezmesi ikram ederek moral verdi.

Bu anlamlı ziyaret’den dolayı Kahramanmaraşspor teknik heyeti ve futbolcuları Pazar günü oynayacakları Oyak Renault maçında ziyaretçilerine galibiyet sözü vererek takımın sportif direktörü İlter Kasap ve ekibi nezaketen yapılan bu ziyaret’den  dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

İlter Kasap, ilkdefa  fıstık ezmesi ikramında bulunan firma sahibi Muhammet Çay’a  bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür edip, "tüm Kahramanmaraş  esnaflarımızın takımlarını ne kadar benimsediklerini ve sevdiklerini biliyoruz, bu  ilgi ve alakanın dahada artacağına inaniyorum" diyen Kasap, Kahramanmaraşspor bu düşünce ve zihniyete sahip olan taraftarlarımızın sayesinde dimdik ayakta durup sezonsonu hak ettiği yere geleceğini vurguladı.

Şadi Çolak; "biz sahalarda antreman yaparken, yapılan bu tür ziyaretlerden oldukça etkileniyoruz ve büyük bir keyif alıyoruz. Bize Pazar günü oynayacağımız Oyak Renautspor maçı öncesi fıstık ezmesi ikramında bulunan çarşı esnafımıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Uzun zamandan beri bu görüntülere hasret kalmıştık. Bize bu güzel duygu ve düşünceleri  yaşatan esnafımıza ve taraftarmıza çok teşekkür ediyorum" diyerek Pazar günü oynanacak olan karşılaşma öncesi Takımın kaptanı Şadi Çolak galibiyet ve gol sözü verip sözlerini noktaladı.

Haber:  Mustafa Aykır (Tar-der 46 spor )