Site Logo

K.MaraŞspor'da Şok: Ersel sezonu kapadI!

Kahramanmaraşspor'un genç kalecisi Ersel Çetinkaya İskenderunspor maçında sakatlandıktan sonra çekilen MR sonucu sahalardan 3 ay uzak kalacağını bildirdi.

Kahramanmaraşspor’un genç ve yetenekli file bekçisi Ersel Çetinkaya Kahramanmaraşspor-İskenderunspor 1967 karşılaşmasında kalesinde devleşerek önemli kurtarışlar gerçekleştirmişti. Karşılaşmanın bir bölümünde rakip takım oyuncusu Ali yıldırım ile karşı karşıya kalan başarılı eldiven rakip takım oyuncusunun en net pozisyonlarından bir tanesini son derece güzel bir kurtarışla kalesindeki bu tehlikeyi önlemiş, şanssız ve talihsiz bir şeklide sakatlık geçirmişti. Kalesindeki görevi o dakikadan sonra yapamayacağını belirten Ersel, sağlık görevlilerinin müdahalesi neticesinde maça devam ettirmişti. Yedek kulübesinde görev bekleyen bir diğer başarılı file bekçisi Taylan ise Ersel’in yerine oyuna girmeye hazırlanırken son anda kaleci değişiklinden vaz geçildi ve Ersel maçın son dakikasına kadar sahada başarı bir şekilde görevini yerine getirdi.

Maçtan iki gün sonra kulüp tesislerinde gazetemize konuşan kulübün sportif direktörü İlter Kasap takımdaki sakat ve cezalı olan oyuncularla ilgilki şu açıklamaları yaptı: "İskenderunspor 1967 maçında yaşamış olduğu şanssız sakatlıktan sonra MR çekilen başarılı kalecinin sahalardan 3 ay uzak kalacağını üzüntüyle bildirmek istiyorum. Ersel maalesef sezonu kapadı."

Spor camiası olarak Ersel kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletip Allahtan acil şifalar diliyoruz..

Kaynak: 46Haber.com