Site Logo

KMS 5-4 Maltepe

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 23. hafta karşılaşmasında Kahramanmaraşspor kendi sahasında Maltepespor'u son anda 5-4'lük skorla mağlup etmeyi başardı..

Maça hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekip henüz ilk dakikalarda 2 gol bularak rakibine üstünlük sağladı. Devre arasına kadar her iki takım birer gol daha atarak ikinci yarıya 3-1'lik skorla başladılar. Farkı kapamaya çalışan Maltepespor 58. dakikada farkı bire indirdi. Bu dakikadan sonra gol düellosu resmen başladı. Maltepespor önce beraberliği yakaladı, ardından Kahramanmaraşspor öne geçti, fazla sürmedi durum 4-4 oldu. Maçın bitimine 10 dakika kala Kahramanmaraşspor Gökhan Aydaş ile galibiyet golünü attı ve haftayı 3 puanla kapadı.

Maçta 46 numaralı formasıyla eski Kahramanmaraşsporlu rakip takımın genç Kahramanmaraşlı oyuncusu Sefa Durmuş takımı adına 3 gol atarak her zamanki gibi müthiş yeteneğini yine sergiledi.

----------------------------------

Stad: 12 Şubat

Hakemler: Hüdaverdi Savcı, Murat Emin Özşakrak, Mehmet Özçalışkan

Kahramanmaraşspor:  Taylan, Berkan, Emrah (Dk. 64 Emirhan), Fahrettin, Zafer, Adem, Metin, Mert, Erhan Çelenk (Dk.60 Onur Berber), Taha Balcı (Dk. 60 Şadi Çolak), Gökhan Aydaş

Maltepespor:  Alper, Mustafa, Mahmut, Yalçın (Dk. 46 Ufuk), Cumhur, Gani, Çağlar, Harun (Dk. 34 Ramazan), Sefa Durmuş, Fatih (Dk. 75 Muhammed), Recep

Goller: Dk. 4 Erhan Çelenk, Dk. 17ve 81 Gökhan Aydaş, Dk. 44 Fahrettin, Dk. 70 Onur Berber (Kahramanmaraşspor), Dk. 30 Gani, Dk. 58, 65 ve 72 Sefa Durmuş (Maltepespor)

Sarı kartlar: Dk. 65 Mert Er Estik (Kahramanmaraşspor), Dk. 33 Harun, Dk. 65 Fatih, Dk. 90 Recep (Maltepespor)

----------------------------------

Maçtan Dakikalar:

Dk.2Berkan sol kanattan ortaladı defansa çarpan top son anda kaleci.

 

Dk4. Sol kanattan gelişen Kahramanmaraşspor atağında Adem’in ortasında defanstan seken top bir anda Erhan’ın önünde kaldı. Topu yumuşatan tecrübeli oyuncu rahat bir vuruşla takımını öne geçiren oyuncu oldu. 1-0

 

Dk.5.Mücadeleye hızlı başlayan kırmızı beyazlılar sol kanattan Berkan’ın ortasında Gökhan yükseldi ama top bir karış üstünden geçti.

 

Dk.12.Gelişen Maltepespor atağında Cumhur’un pasında topla buluşan Sefa rakibini geçerek vurdu. Defansa çarpan topu son anda savunma uzaklaştırdı.

 

Dk.14.Sağ kanattan Adem hızlı taşıdığı topu ceza sahasına ortaladı. İlk goldekine benzer bir şekilde topla buluşan Erhan düzgün vuramadı.

 

Dk.17.Defanstan uzun topla çıkan temsilcimizde Malteperpolu oyuncu Yalçın’ın sahanın zemininden dolayı topu ıska geçmesi ile Erhan bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kolay pozisyondaki arkadaşı Gökhan’a alda at dercesine çıkardığı pasta Gökhan farkı ikiye çıkardı. 2-0

 

Dk.22.Ender gelişen Maltepespor atağında Gani’nin estetik pasında Fatih bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Oyuncunun açısını iyi kapatan kaleci Taylan pozisyonu önledi.

 

Dk.26. Sol kanattan Berkan’ın kullandığı serbest vuruşta kalecinin tokatladığı top Metin’in önünde kaldı. Metin vurdu üstten aut.

 

Dk.30. Sol kanattan gelişen Maltepespor atağında Gani bir anda boş kaldı. Kalesini terk eden Taylan’ı geçen oyuncu yerden düzgün bir vuruş ile topu ağlarla buluşturdu. 2-1

 

Dk. 37. Maltepespor atağında Çağlar’ın nefis pasında hareketlenen Fatih bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı.Fatih’in yerden yaptığı şut az farkla auta çıktı.

 

Dk. 39. Konuk ekibin kalemizde gol aradığı dakikalarda sol kanattan Çağlar’ın ortasına Gani yükseldi top Taylan’ın ellerinde kaldı.

 

Dk.43. Sol kanattan gelişen Kahramanmarfaşspor atağında Berkan’ın ortasında defansa çarpan top bi anda Taha’nın önünde kaldı. Taha’nın yerden pasında topla buluşan Erhan rakibini geçip kaleci ile karşı karşıya kaldı. İlk golü atan Erhan dar açıdan vurdu önce kaleci sonra defans topu uzaklaştırdı.

 

Dk. 44. Erhan’ın uzaktan şutunda top bir anda Fahrettin’in önünde kaldı. Başarılı savunma oyuncusu 2.goldeki hatasını telafi ederken takımının 3.golüne imza attı. 3-1 ilk yarı bu skor ile sona erdi.

 

Dk. 58.Gelişen Maltepespor atağında tanıdık bir isim 46 numaralı eski oyuncumuz Sefa seri çalımlarla ceza sahasına girerek yaptığı sert vuruşla farkı bire indiren golü kaydetti. 3-2

 

Dk.63. Kırmızı beyazlılarda defansın arkasına atılan topta Şadi bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi geçen tecrübeli oyuncu topa vurmakta geç kalınca temsilcimiz farkı açamadı.

 

Dk.64. Defansımızın arkasına atılan topta Sefa bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin 2,takımının 3.golünü kaydetti. 3-3

 

Dk.70. Yediği golden sonra ataklarını geliştiren kırmızı beyazlılarda ceza sahasına doldurulan topu Gökhan Onur’a indirdi. Onur defansı geçerek yaptığı vuruş ile ev sahibi ekibi bir kez daha öne geçirdi. 4-3

 

Dk.71. Sol kanattan Gani’nin ortasına iyi yükselen Sefa kendisinin 3. takımının 4.golüne imza attı. 4-4

 

Dk.77.Temsilcimizde kullanılan köşe vuruşunda oluşan karambolde Emirhan topu önünde buldu. Genç oyuncu boş pozisyonda topu üstten auta attı.

 

Dk. 80. Gelişen Kahramanmaraşspor atağında ceza sahasına yapılan ortada sahneye bir kez daha çıkan Gökhan takımını öne geçirdi. 5-4

Haber&Fotoğraf : İlker Yiyen

 

 KahramanMarasSpor.org