Site Logo

Toysal: Zor ama keyİflİ maç olacak...

Kahramanmaraşspor’un yeni Teknik Direktörü Bayram Toysal, takımın artık daha da keyif veren bir futbol mantığına sahip olduğunu söyledi.

Sezon başından bu yana takımın yardımcı antrenörü olarak görev yapan ve devre arası Orhan Şeritten boşlan koltuğa oturan genç hoca Bayram Toysal, dinamik güçlü bir yapımız var. Yaptığımız takviyeler yerindeydi. Yeni aldığımız oyuncularla da daha da güçlendik. Oyun mantığımız ilk yarıya göre büyük bir değişikliğe uğradı. Artık rakibi orta alanda karşılayıp sürekli üzerine giden hücumda daha etkili ve daha keskin bir takım kimliğine dönüşüyoruz. İyi bir kamp sürecini geride bıraktık ligin sonuna kadar yarışı kovalayan bir takım olacağız ve ligin sonunda da şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz. Bu hafta zorlu bir maça çıkıyoruz. Güçlü rakibimiz Batman Petrolspor’a 1-0 kaybettiğimiz maçın rövanşını oynayacağız. Zor ama bir o kadarda keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Burada en büyük görevlerden biride büyük taraftarımıza düşüyor. Fair-play çerçevesinde takımını 90 dakika ateşli bir şekilde destekleyen büyük taraftarımız yine bu zorlu maçta bizim için etkili bir güç olacaktır. Daha önce Batmanla yaşanan tatsızlıklar var ama bunları unutup bizim gelenleri çiçeklerle karşılamamız lazım. Bize de bu yakışır. Taraftarlarımız Türkiye’nin her zaman en centilmen taraftarları olmuştur. Bu zorlu maçta güçlü rakibimizi mağlup etmek istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama hedefimiz Allah nasip ederse 3 puanla yolumuza devam etmek. Stadyumun dolmasını ve Kahramanmaraşspor’un akıcı futbolunu herkesin görmesini diliyorum”diye konuştu.

Öte yandan Batman Petrolspor maçında Adem Aydın, Berkan Emir, Aytaç Deniz ve Ali Şen Kandil kadro olmayacaklar. Adem Aydın cezası, Ali Şen Kandil, Aytaç Deniz ve Berkan Emir ise sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler. 

Kaynak: Spor 46