Site Logo

KMS 1-0 Beylerbeyİ (HazIrlIk MaçI)

2011-2012 sezonunun 2. yarısının hazırlıklarına Kuşadasında devam eden Kahramanmaraşspor bugün oynadığı hazırlık maçında İstanbul temsilcisi Beylerbeyispor'u yeni transfer edilen Zafer Özden'in attıgı golle 1-0 maglup etti.

Kahramanmaraşspor mücadeleye şu 11'le çıktı.

1-Ersel 2- Emirhan 3-Erhan Kurt 4-Emrah Kiraz 5-Berkan 6-Metin 7- Adem 8- Zafer Özden 9-Gökhan 10-Erhan Çelenk 11- Taha Balcı

 

 

Kahramanmaraşspor'un mücadelenin ilkyarısında geldi. Sag kanattan gelişen atakta defans oyuncumuz Erhan kurt'un ortasında, yeni transfer edilen Zafer Özden sert ve düzgün bir vuruşla topu Beylerbeyispor filelerine gönderdi. Mücadele bu golle 1-0 sona erdi.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Bayram Toysal 2. yarı hazırlıklarının takıma faydalı geçtigini, özlenen Kahramanmaraşspor'un 2. yarıya hazır oldugu söyledi.

Toysal: Taraftarımız 2. yarıda güzel futbol oynayan sahada 90 dakika mücadele eden ve oyunun heralanında pres yapan bir takım izleyecektir dedi.

 

Geçtigimiz sezon Kahramanmaraşspor forması giyen Yeldar Yamaç ve Ahmet Şahbaz bugünkü mücadelede ilk defa eski takımlarına karşı forma giydiler.

2. yarı hazırlıklarına 20 Ocak  Cuma gününe kadar Kuşadasında devam edecek Kahramanmaraşspor 21 Ocak Cumartesi günü Bursa'ya geçerek Orhangazispor maçı için kampa girecek. Kahramanmaraşspor pazar günü oynayacagı Orhangazispor maçından sonra şehrimize dönecek.

 

Ayrıca 16 Ocak Pazartesi günü Aksu tv'de yayınlanacak olan Tarafsız Saha programında Kahramanmaraşspor'un Kuşadası kampından süpriz görüntüler ekrana gelecek.

 

Haber: Halil GEYİK