Site Logo

''Gol sorunu bİtecek''

Lig B 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, yeni transfer edilen futbolcularla gol sorununun büyük ölçüde çözüleceğini söyledi..

Durmaz, Kahramanmaraşspor Kulübü Asbaşkanı Akif Çeylioğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ara transferde kadrolarına dahil ettikleri Onur İçli, Osman Boztepe ve Ferit Karataş'ın gol yollarındaki sıkıntıyı çözeceğine inandığını belirtti.

Takım olarak, güçlü bir defansa sahip olduklarını dile getiren Durmaz, ''Kahramanmaraşspor, liglerin en az gol yiyen takımları arasında yer alıyor. Golcü sıkıntımız vardı, bunu da çözüme kavuşturduk. Bu arada, kaliteli bir orta saha oyuncusuna da ihtiyacımız var. En kısa zamanda bu oyuncuyu da kadromuza dahil etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un hedefinin A Kategorisi'ne çıkmak olduğunu ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:

''Bir taraftan transfer çalışmaları devam ediyor, diğer taraftan da ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Antalya'da yapılan birinci etap hazırlıklarımız çok iyi bir ortamda geçti. Hem yoğun bir hazırlık çalışması yaptık, hem de tüm futbolcularımıza şans vererek, yakından tanıma fırsatı bulduk. 18 Ocak'ta başlayacak Antalya 2. etap hazırlık çalışmalarımızda, hazırlık maçlarına önem vereceğiz.''

Kahramanmaraşspor Kulübü Asbaşkanı Akif Çeylioğlu ise ikinci yarıda daha başarılı olmak için çalıştıklarını dile getirdi. Çeylioğlu, takıma yararlı olacak kaliteli bir orta saha oyuncusu transferi için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Çeylioğlu, altyapıdaki genç oyunculardan Celal Erdem'i profesyonel yaptıklarını, Kahramanmaraşspor Altyapı Koordinatörlüğüne ise eski oyunculardan Ferhat Özdemir'i getirdiklerini sözlerine ekledi.