Site Logo

KMS İstanbul deplasmanInda yalnIz kalmayacak

Spor toto 3.lig 2. grubta şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraşspor İstanbul deplasmanında yalnız kalmayacak.

İstanbul'da Bulunan Kahramanmaraş'lı İşadamı ve Eski Devlet Bakanı Ali Doğan'da pazar günü oynanacak olan maçta kahramanmaraşspor'a destek vermek için tribünde yeralacak.

İstanbulda bulunan Kahramanmaraşlı sanatçılardan İsmail Hazar ve Hilmi Şahballı'da Kahramanmaraşspor'a destek vermek için Pazar günü oynanacak olan müsabakada tribünde bulunacaklar

 

27 Kasım pazar günü İstanbul Bahçelievler İl Özel İdaresi stadyumunda oynanacak olan İstanbulspor-Kahramanmaraşspor müsabakası için Kahramanmaraş'tan 3 otobüs kalkacak. Asiler taraftar grubu 2 otobüs ve Edeler taraftar grubu ise 1 otobüs taraftarla İstanbul deplasmanına giderek takımlarına destek verecekler.

 

 İstanbul'da Bulunan Kahramanmaraş dernekleride bu önemli karşılaşma öncesinde istanbulda bulunan Kahramanmaraşlıları maça götürmek için organizasyonlar yapıyor. Maç gününü ve saatini kahramanmaraşlı hemşehrilerimize mesaj ve mail yoluyla bildiren dernek yöneticileri Kahramanmaraşspor İstanbulda deplasman maçı gibi değil 12 Şubat stadyumunda oynadığı gibi mücadele edecektir, takımımıza 90 dakika destek verecegiz dediler.

Haber: KahramanMarasSpor.Org