Site Logo

KMS'den Taraftarlar DerneĞİne Zİyaret...

 

Kahramanmaraşspor teknik heyeti ve kaptanları Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneğini ziyaret ettiler.

 

Kahramanmaraşspor’un taraftarıyla bütünleşmesi amacıyla Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği ve Kahramanmaraşspor Kulübü sohbet toplantısı düzenliyor. Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği ikincisi yapılan sohbet toplantısına Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, Yardımcı Antrenör Bayram Toysal, Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar, Takım Kaptanları Taylan Aydoğan ve Şadi Çolak Kahramanmaraşspor Eski Başkanı Doğan Tehci ile birlikte taraftarlar derneğine geldiler.

 

Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Yahya Vursavuş yaklaşık 70 kişilik taraftar gurubu tarafından karşılanan heyet ile taraftarlar uzun süre sohbet ettiler. Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Yahya Vursavuş yaptığı konuşma da “Takımımızın değerli hocaları ve futbolcularını yanımızda gördüğümüz için çok mutluyuz. Derneğimize yaptığınız bu ziyaret taraftar ve takımımız daha da yakınlaştıracak ve bütünleştirecektir. Amacımız kafalarımızda oluşan sorular varsa bunları size iletmek ve cevaplar almak. Yakınlığınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum”dedi.

 

Teknik Direktör Orhan Şerit, “Taraftarlarımızla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduk. Bu zorlu yolda tabiî ki birlikteliğimizi pekiştirecek etkinliklerde bulunmamız faydalı olur. Biz tümüyle işimize odaklandık. Hedefimiz sezon başından bu yana belli ve bu hedefe ulaşmak için çaba çalışıyoruz. Takımımız sezon başında alışma dönemi geçirdi. Bu süre zarfından istemediğimiz puan kayıpları yaşandı ama hiçbir şekilde hedeften sapma olmadı. Şimdi iyi bir seri yakaladık. İnşallah bu şekilde devam etmek istiyoruz. Daha uzun bir yol var. Bu yolda kayıplarda yaşanabilir. Burada önemli olan sabırlı olmaktır. Oyuncularımızda bizde şampiyonluğa inanıyoruz. Kahramanmaraşspor’u hak ettiği yere çıkarmak için buradayız”diye konuştu.