Site Logo

''ArtIk K.MaraŞspor üvey evlat muamelesİ görmemelİ!''

Kahramanmaraşspor’un unutulmayan yöneticisi ve Taraftarlar Derneği tarafından onursal başkan ilan edilen Fikret Fındık Kahramanmaraşspor’un iyi durumda olduğunu ifade ederek herkesi taşın altına elini koyarak takıma destek çıkılması gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraşspor’un Onursal Başkanı Fikret Fındık Taraftar Gazetesi muhabiri İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor’un şehirde üvey evlat muamelesi gördüğünü ifade ederek şunları söyledi: “Tarihinde 1. Lig’de (şuanki Süper Lig’de) bile futbol oynamış şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, şehirde yaşayan iş adamları, sivil toplum örgütleri ve kamuoyu tarafından her zaman dışlanarak sahip çıkılmamış bir takımdır.  
42 Yıllık mazisi olan geçmişi başarılarla dolu 1. Lig’de mücadele etmiş, milli takıma ve Türk futboluna nice yıldızlar yetiştirmiş Kahramanmaraşspor, ikinci plana itilmesi ile Kahramanmaraş kamuoyu ve iş adamlarının ilgisiz ve alakasız kalması bu şehre yapılan en büyük haksızlıktır.

Tarihinin en kötü dönemini geride bırakmış ufku açılmış, üzerindeki kara bulutlar dağılmış ve takım üst sıralara doğru tırmanışa geçmiştir.

Sadece sembolik desteklere ihtiyacı olan kulübe bir avuç vefakar ve cefakar taraftardan başka kimse sahip çıkmayan Kahramanmaraşspor’a artık sahip çıkılmalı. Bir ilçe takımı bile 2. Lig’de, Bank Asya 1. Ligi’nde, Süper Lig’de mücadele ediyorsa, Kahramanmaraşspor neden mücadele etmesin? Koca şehrin birlik beraberlik içerisinde bu takıma sahip çıkması lazım.

Kahramanmaraşspor bu sezon şampiyon olacak düzeyde bir takım ve takım ruhu ile mücadele etmektedir. Kahramanmaraş taraftarı da buna kendini inandırmıştır. Bu takım daha yüksek yerleri hak ediyor. Sahip çıkıldığında bu takımın başarılarına başarı katacağına inanıyorum. Artık Kahramanmaraşspor üvey evlat muamelesi görmesin, şehir ve takım bir bütün halinde hareket etsin. Birlikten kuvvet doğar. Şehir ile Kahramanmaraşspor arasındaki mesafe artık kakmalı. Çünkü başka Kahramanmaraşspor yok.  Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilirse bu takımın aşamayacağı engel yoktur.”

Haber ve foto: İlker Yiyen