Site Logo

FIndIk 'TaraftarIn her zaman yanInda olacaĞIm'

Kahramanmaraşspor’un unutulmayan As Başkanı ve Taraftarlar Derneği tarafından onursal başkan ilan edilen Fikret Fındık Kahramanmaraşspor taraftarının her zaman yanında olduğunu ifade etti.

 

Spor Toto 3. lig 2 grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor A.Ş 25 Eylül Pazar günü İstanbul deplasmanında Küçükçekmecespor ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada Takımını desteklemek için 12. adam olarak stadyumda yerlerini alan Asiler gurubuna Onursal Başkan Fikret Fındık ve Taraftarlar Derneği Başkanı A. Devlet ülger sahip çıkarak Taraftarların İstanbul deplasmanı masraflarını karşıladılar.

İstanbul deplasmanının masraflarını büyük bölümünü karşılayan Onursal Başkan Fikret Fındık Taraftarımızın gece gündüz her zaman yanındayım dedi.

 

Yaklaşık 3 yıldır Kahramanmaraşspor camiasının içerisinde aktif olarak rol aldığını ifade eden Kahramanmaraşspor eski Asbaşkanı ve futbol şube sorumlusu Taraftar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker yiyen’e yaptığı açıklamada 3 yıllık süreç içerisinde çeşitli görevlerde bulunduğunu, hem Kahramanmaraşspor kamuoyu hem de taraftarları bu süreçte kendisine destek olduklarının altını çizdi.

Kahramanmaraşspor Taraftarlar derneği tarafından Onursal Başkan olarak seçilen Fikret Fındık; 42 yıllık tarihi olan Kahramanmaraşspor’un en kötü ve en zor günlerinde görev aldığını ifade ederek şunları söyledi. Her şeyimizle Kahramanmaraşspor’un küme düşmemesi için mücadele ettik. Bu mücadeleyi de bir yük olarak görmedik, yaptığımız işi seve seve yaptık. Yönetimde bulunduğumuz süre içerisinde yaptığımız her şeyi iyi niyetle, öz veriyle ve sevgiyle yaptık. Kahramanmaraşspor’un küme düşmeyeceği yönünde Kahramanmaraş kamuoyuna ve taraftarlarına söz vermiştim. Bu sözü yerine getirmekten çok mutluyum..   

Her taraftar gibi ben de Kahramanmaraşspor ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum. Kahramanmaraşspor taraftarının her zaman yanındayım dedi