Site Logo

Küçükçekmece-KMS maç analİzİ...

24 Eylül Cumartesi günü Asiler grubunun organizasyonu, Alaaddin Devlet Ülger ve Fikret Fındık beyin desteği ile Kahramanmaraşspor’un İstanbul’da rakibi Küçükçekmece ile oynayacağı maç için Asiler grubunun derneğinde toplanarak saat 19:30’da İstanbul’a hareket ettik. Yolculuk çok güzel başladı.  Otobüste bulunan tüm taraftarlarımız İstanbul’dan 3 puan alınıp geleceklerine inanıyordu. Yolculuk boyunca skor tahminleri yapıldı. Tüm taraftarlar farklı bir galibiyet bekliyordu. Pazar günü saat 12:00 civarında Küçükçekmeceye ulaştı ve maç saatini beklemeye başladık. Maç saatini beklerken Küçükçekmece sokaklarında tur attık tüm taraftarlarımız üzerinde Kırmızı Beyaz formalar vardı. Rakibimiz Küçükçekmece taraftarları ile karşılaştık. Bizleri gayet sıcak karşıladılar ve başarılar dilediler.

 

  Maç saati yaklaşmıştı ve stadyumun etrafında Kahramanmaraş taraftarları ile dolmaya başladı. Kahramanmaraş’tan gelen 40 kişilik grup ve istanbul’dan karşılaşmayı izlemeye gelen yaklaşık 400 Kahramanmaraşlı tribünde yerlerini aldılar ve karşılaşmanın başlamasını beklediler.

 

Saat 15.00’da mücadele başladı. Mücadeleye Kahramanmaraşspor hızlı başladı. 11. Dakikada Onur Berber’in kafa vuruşunu kaleci köşeden çıkartmayı başardı. 13. Dakikada Şadi’nin kafa vuruşunu savunma çizgi üzerinde çıkarttı. 16. dakikada Berkan’ın sert şutunu yine savunma uzaklaştırmayı başardı. Kahramanmaraşspor baskı kurdukça rakip takım bocalamaya başladı. Kalemize 22. dakikada gelebilen Küçükçekmeceli futbolcular ilk tehlikeli atağında Cengiz topu uzaklaştırarak gole izin vermemişti. Trübünde bulunan Kahramanmaraşspor taraftarları hiç susmadan takımına destek vermeye devam etti. Kahramanmaraşspor dakikalar 35. i gösterdiğinde sol kanattan Aytaç ceza alanına girdi ve yerden sert bir şut göndererek Kahramanmaraşspor’ 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra ataklarına devam eden kırmızı beyazlı ekip eline geçirdiği net fırsatlardan yararlanamadı.

 

2. yarıya Biraz tutuk başlayan Kahramanmaraşspor rakibin ataklarına yerinde müdahaleler yaparken ileriye gitmekte biraz zorlanmaya başladı. Dakikalar 59’u gösterirken Teknik direktör Orhan Şerit Şadiyi oyundan alırken yerine Metin girdi. Şadi kendisinin oyundan alınmasına kızarak direk soyunma odasına giderek tepki gösterdi. 60. dakikada Onur ceza alanı içinde kaleci tarafında düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi ama kaleciye sarı kart gösteremedi. Penaltı atışını Erhan kurt kullandı Erhan topu kalecinin solundan ağlara göndererek Kahramanmaraşspor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra iyice rahatlayan Kırmızı Beyazlı ekibimiz defansa çekildi. Şadi oyunda iken hiçbir tehlikeli atağı olmayan defansı orta sahayı geçmeyen Küçükçekmece spor 60. dakikadan sonra kalemize gelmeye başladı. 73. Dakikada  sağ kanattan gelişen atakta Küçükçekmeceli oyuncu kalecimizin hatasında faydalanarak orta şut karışımı gönderdiği şut Kahramanmaraşspor fileleriyle buluştu 1-2

 

Oyunun son bölümüne sıkıntılı giren Kahramanmaraşpor 80. dakikada Onur Berberi oyundan alınması ile rakip sahaya hiç gidemedi. Karşılaşmanın hakemi mücadeleyi 4 dakika uzattı. Uzatmanın 2. dakikasında Küçükçekmece atağında defansın bir türlü uzaklaştıramadığı topta rakip oyuncu yerde kaldı ve hakem hiç düşünmeden penaltı noktasını gösterdi. Küçükçekmeceli oyuncunun şutu gol oldu ve karşılaşma 2-2 oldu. Kahramanmaraşspor tekrar başlama vuruşu yaptığı anda Hakem karşılaşmanın son düdüğünü çaldı.

5-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrılacağımız maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldık.

 

Haber : Halil GEYİK