Site Logo

K.MaraŞspor Yönetİmİ basInIn karŞIsInda..

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ferudun Kolat, 2. Başkan Ufuk Bilgetekin, Sportif Direktör İlter Kasap, Genel Sekreter Osman Gemci ve Futbolcu İzleme Komitesi Başkanı Doğan Tehçi, Cumartesi günü Kahramanmaraş basını ile iftar yemeğinde bir araya geldi..

Kulüp Başkanı Ferudun Kolat yapmış olduğu açıklamada, “Biz Kahramanmaraşspor’a ilk talip olduğumuzda kulüp kapanma aşamasına gelmişti. Takım futbolculara olan borçlarından dolayı transfer yapamıyordu. Biz büyük bir yükün altına girerek sıfırdan bir takım kurduk ve transferin önünü açtık. Bu yapmış olduğumuz çalışmalarda Kahramanmaraşlı işadamlarından iki firma haricinde kimseden destek görmedik. Bize sadece Akedaş ve Mado firmaları destek verdi. Ülker grubu yönetim kurulu başkanı sayın Ali Doğan bey ise 12 Şubat Stadyumunu giydirme sözü verdi. Bizim transferin önünü açmamızda en büyük desteği ise Türkiye Finans katılım bankası Kahramanmaraş şubesi ve İstanbul Kadıköy şubesi verdi” dedi.

Kolat, “Kahramanmaraşlı işadamlarından tek istediğimiz 12 Şubat Stadyumuna firmalarının reklamını versinler. Futbolcularımız o reklamları gördüğü zaman daha hırslı ve azimli oynayacaklardır” dedi.

Kulüp 2. Başkanı ve basın sözcüsü Ufuk Bilgetekin ise yapmış olduğu açıklamada, “Kahramanmaraş kamuoyunda hakkımda bazı yazılar yazıldı. Öncelikle bu yazılan yazılaraki konuya açıklık getirmek istiyorum. Ben o günkü programda söylemiş olduğum ‘Biz Kahramanmaraşspor’un namusunu kurtarmaya geldik’ sözündeki namus kelimesi ile Kahramanmaraşspor’un borçlarını temizlemeye geldik dedim. Biz bu işi yapmak için elimizi değil tüm bedenimizi taşın altına koyduk ve transfer yasağının kalkması ve futbolcu lisanlarının çıkması için 2.367.000 TL para yatırdık ve takımımızın saha çıkması için bütün engelleri kaldırmış olduk” dedi.

Haber: Halil GEYİK
KahramanMarasSpor.org