Site Logo

Genç yetenek Samet hangİsİnİ seçecek..?

Kahramanmaraşspor ile anılan Suadiye Belediyesporlu Samet ile Kocaeli FK ilgilenmeye başladı. Genç futbolcunun, Kocaeli’den ayrılmak istemediği ve anlaşmaya sıcak baktığı öğrenildi.

TEKLİFLERİ ÇEVİRECEK
Son yıllarda Suadiyespor`da yıldızı parlayan ve oynadığı futbolla isminden sıkça söz ettiren genç futbolcu Samet`e, önceki günlerde Kahramanmaraşspor talip olmuştu. İzmitli teknik direktör Orhan Şerit`in Kahramanmaraş`ta Samet`i çok istediği ve transferi için görüşmeye başladı ilk gelen bilgiler arasında yer aldı. Ancak Suadiye Belediyesporlu Samet, Kahramanmaraş`a gitmek istemiyor. Samet`in düşüncesi, kendi şehrinde Kocaeli FK`ya hizmet etmek.

SAMET KOCAELİ'NE SICAK BAKIYOR

Suadiye Belediye sporlu genç futbolcu Samet, kendisine gelen tekliflerle gururlandığını ancak Kocaeli`den ayrılmak istemediğini söylüyor. Kahramanmaraş`ın da kendisini istediğini söyleyen Samet`in, Kocaeli Futbol Kulübü ile bugünlerde bir görüşme yapacağı öğrenildi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile bugünlerde görüşecek olan Samet`in, anlaşma yapması ve gelecek sezon Kocaeli Futbol Kulübü`nde forma giymesi bekleniyor.
 

Kaynak: Bizim Kocaeli