Site Logo

Vİzyon Grup bIrakIyor mu?

1 Mayıs'ta yapılan kongrede şehrimizden kimsenin talip olmadığı için Vizyon Grup’a devredilen Kahramanmaraşspor’da sorunlar bir türlü bitmiyor..

Vizyon Grup yönetim kurulu başkanı Ferudun Kolat yaptığı açıklamadı, "biz Kahramanmaraşspor’u devir aldığımızda 8 milyon TL civarında bir borç vardı.
Vizyon Grup olarak Kahramanmaraşspor’un A.Ş olması için prosedür gereği evraklarımızı tamamlayarak dosyamızı hazırladık.
Bu kapsamdaki çalışmalarımızda eski kulüp yöneticilerinin yüksek meblağda alacaklı olduğu bu alacaklarını biz kulübü devralacağımızın ciddiyetine varınca alacaklarını icra yolu ile bizlere bildirdiklerini gördük. Bu yüksek meblağların ardı arkası kesilmemekle birlikte her gün yeni yeni senetler çıkmaktadır. Ayrıca daha önce kulüpte sözleşmeli olarak futbol oynayan kişiler alacaklarını tam olarak istediklerini ve pazarlığa oturmayacaklarını bildirdiler. Bizde Vizyon Grup olarak bu şekilde evrakların birer birer gün yüzüne çıkmasından dolayı Kahramanmaraşspor’u almaktan vazgeçmeyi düşünüyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Vizyon Grup genel müdürü Ufuk Bilgetekin ise yaptığı açıklamada "biz Kahramanmaraşspor’u daha iyi bir yerlere taşımak için sahip çıktık. Biz kulübü devralmamızla birlikte alacakları olanlar birer birer kulübün kapısını çalarak alacaklarını tahsil etmeye çalışıyorlar. Bunlar Kahtramanmaraşspor’a ne vermişler ki ne istiyorlar? Anlam veremiyorum. Bu alacaklıların her gecen gün artmasından dolayı biz Vizyon Grup olarak büyük umutlar ve hedeflerimizi yarıda bırakmış olacağız. Biz bu işe girerken ilk başta kulübü teslim alıp önce transfer yasağını ortadan kaldırarak sıfırdan bir takım çıkartıp hedefimiz olan Süper Lig’e hızlı adımlarla ilerlemekti. Ama bazı eski kulüp yöneticileri ve başkanları kulüpten olmayan alacaklarını isteyerek Kahramanmaraşspor’un daha iyi bir yere gelmesini ve başarılara koşmasına engel olarak Kahramanmaraşspor’un yok olmasına yön vermektedirler. Eğer Kahramanmaraşspor’un daha iyi bir yerlere gelmesini isteselerdi kendileri sahip çıkarak bu takımı bulunduğu durumdan kurtarırlardı. Kahramanmaraş futbola aç bir şehir. Kahramanmaraş 450 üzerinde bir tekstil şehri olmasına rağmen yoksulluk içerisinde per perişan takımlarına sahip olamıyorlar. Biz ise buna son vermeye gelmiştik ama sanırım bu durumlardan dolayı takımı almaktan vazgeçmeyi düşünüyoruz" dedi.

Haber: KahramanMarasSpor.org

----------------------------------

ADMİN NOTU:

Olan yine Kahramanmaraş halkına oluyor. Bir gün 'bizim de yüzümüz gülsün' dersek, çok mu fazla şey istemiş oluruz? Bu söz hem duyarsız Kahramanmaraşlı iş adamlarımıza, hem de kulübün durumunu araştırmadan devir almayı düşünen Vizyon Grubu'na. Sitemizde 6 yıllık arşiv mevcuttur. Herkesin ne kadar alacağı var, kim kulübü ne kadar kazıklamış herşey bulunabilir. Gidip K.Maraşspor'un K'sinden haberi olmayan birisinden bilgi alıp ona göre hareket ederseniz böyle olur. Taraftarın hayalleri yine suya düştü..