Site Logo

''Vİzyon Grubu taahhüd ettİĞİ herŞeyİ gerçekleŞtİrdİ..''

Kahramanmaraş Spor Kulübü başkanı Osman Gemci Kahramanmaraşspor'un devir işlemleri hakkında bilgi verdi.

Gemci 1 Mayıs'ta kongreye gidildiğini hatırlatarak, "Bu seçime ben başkan adayı olarak girdim. Tek listeli girdiğim seçimde kulübün yeni başkanı olarak görev yapmaktayım. Bir Kahramanmaraşspor'lu olarak Kahramanmaraşspor’un mevcut durumuna çok üzülen biriyim. Bu yüzden bir Kahramanmaraşlı olarak bu duruma birilerin dur demesi lazım düşüncesi ile yola çıktım." dedi.

Fatura Vizyon grubunun Kahramanmaraş’taki bayiliğini üstlendiğini ve bölge temsilcisi olduğunu ifade eden Gemci, Vizyon Grubu'nun tüm Türkiye’de faaliyet gösterdiğini belirterek, şirketin yönetim kurulu başkanı olan Ferudun Kolat ve Ufuk Bilgetekin'e kendisinin teklif götürdüğünü söyledi. "Bu sektörde taahhüd ettikleri her şeyi gerçekleştirdiler" diyen Gemci sözlerine şöyle açıklık getirdi: "Örneğin son zamanlarda korsan faturacılık tüm Türkiye’de yaygınlaşmıştı, bu korsan faturacılığa son vererek biz vatandaşları büyük bir tehlikeden korudular. Şimdi ise şehrimizin tek profesyonel takımına talip oldular. İdareten beni başkan olarak bu görevin başına getirdiler. Vizyon grup olarak geniş bir  altyapı çalışması yaptık. Tam kadro olarak bu işe baş koyduk. Şuanda Türkiye Futbol Federasyonu’na sportif A.Ş. olduğumuzu ilettik."

Son olarak Kahramanmaraş Sportif A.Ş. olarak devir işlemlerinin ilerleyen günlerde tamamlandığında yönetim kurulu başkanı Ferudun Kolat ve genel müdür Ufuk Bilgetekin'in daha ayrıntılı bilgiler verileceği söylendi.

Haber: KahramanMarasSpor.org
Foto: İlker Yiyen