Site Logo

HayIrlI olsun..

Kahramanmaraşspor bugün tarihi bir gün yaşadı. Ancak genel seçim gölgesinde yapılan bu kongre ne yerel basının ne de kamuoyunun ilgisini çekti.

Bugün saat 10.00'da yapılan kongrede Vizyon Grubu, kulüp yönetim ve üyeleri önemli bir karar için bir araya geldiler.
Üç senedir ciddi maddi sıkıntı yaşayan Kahramanmaraşspor'un şuan 7 milyon TL'lik borcu bulunmakta. Bunun içinde eski futbolcu ve hocalarına 2,5 milyon lira borcu bulunan kırmızı-beyazlı kulübün yeni transfer yapmaya hakkı yoktu.
Mevcut kulüp başkanı Doğan Tehçi ve ekibinin bütün gayretlerine rağmen koca şehirden bulamadığı destekten dolayı, veya insanlarda bulduğu ilgisizlik ve sorumsuzluktan dolayı, kulübün bir şirkete devredilmesi söz konusu olmuştu. Bu şanşlı şirketin ortaklarının Kahramanmaraşlı olmamaları dikkat çekiyor.

Kongre neticesinde 42 senelik kulüp ismi ve renkleri değiştirilmeme şartıyla Vizyon Grubuna devredildi. Şimdilik Osman Gemci başkanlığında geçici bir yönetim oluşturuldu. Yakın bir tarihte yapılacak bir seçim ile Vizyon Grubu yönetimi kulübün başına geçecektir.

Site ekibi olarak bu kararın hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetimin şehrimizin adını taşıyan kulübün başarıya götürmesini diliyoruz.

Haber: KahramanMarasSpor.org