Site Logo

Osman Bozkurt'la prensİpte anlaŞtIk

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraşspor'da, Cizrespor'dan Osman Bozkurt ile prensipte anlaşma sağlandı..

Kahramanmaraşspor Kulübü Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, Cizresporlu Hüseyin'den sonra orta saha oyuncusu Osman Bozkurt ile prensipte anlaşmaya vardıklarını, bu futbolcunun da Antalya kampına katıldığını belirtti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini, 5 futbolcuyla daha görüşmelerin sürdüğünü belirten Nalbantbaşı, ''Biri santrfor en az 3 tane kaliteli elaman alacağız. 2. Lig A kategorisindeki takımlardan da bazı futbolcularla temaslarımız sürüyor. İkinci kamp öncesinde bu futbolcuları kadromuza dahil etmek istiyoruz'' dedi.

Yavuz Nalbantbaşı, takımın Antalya'daki birinci dönem kampının çok verimli geçtiğini ifade ederek, şu bilgileri verdi.

''Orada, İddaa Turnuvası'na katılıyoruz. İlk maçta Mardinspor'a 1-0 yenildik. İkinci maçta Elazığspor'u 3-1 yendik. Her iki maçta da ekibimiz gayet başarılı bir grafik çizdi. Turnuvada 30 Aralık tarihine kadar Boluspor ve Güngören Belediyespor takımlarıyla da maç yapacağız.''

Birinci dönem Antalya kampının 30 Aralık'ta sona ereceğini, Kurban Bayramı tatilinden sonra 6 Ocak'ta çalışmalarının Kahramanmaraş merkezinde devam edeceğini anlatan Nalbantbaşı, daha sonra Antalya'ya ikinci kamp için gideceklerini ve bu sırada ara transferi bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.