Site Logo

Özbolat: ''KahramanmaraŞlI İŞ adamlarIna hakaret sayarIm!''

Her sezon başında kulübe önemli maddi katkıda bulunan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Özbolat, Kahramanmaraşspor Kulübünü ziyaret ederek Yimpaş Yozgatspor maçı nedeni ile futbolculara 10 bin TL galibiyet primi verdi.   Her fırsatta Kahramanmaraşspor taraftarı olduğunu vurgulayan aslen Afşinli olan Özbolat, zor günler yaşayan Kahramanmaraşspor’un büyük kulüplere örnek olması gerektiğini dile getirdi.

“Ben Kahramanmaraşsporluyum”
Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, "Kahramanmaraşspor bu zor şartlarda bu başarıları yakalaya biliyorsa, bu sorunları yaşamasa kim bilir neler yapabilir. Biz elimizden geldiği kadarıyla Kahramanmaraşspor’a destek oluyoruz. Kahramanmaraşspor’un durumunda olup da ligde kalabilen başka bir takım Türkiye’de yok. Aslında bu başarılar Kahramanmaraşspor’a destek verildiğin de neler yapabileceğinin göstergesidir. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraşspor bu kötü durumundan kurtulduğu takdirde her zaman şampiyon olacaktır. Kahramanmaraşspor Türkiye’nin gündeminden hiçbir zaman düşmeyecektir. Ben buna kalben inanıyorum. Bana hangi takımı tutuyorsun diye sorduklarında ben Kahramanmaraşsporluyum diyordum. Benim gönlüm ve yüreğim Kahramanmaraşspor ile birliktedir." dedi.

"Çok ayıp olur!"
Kulübün İstanbul merkezli bir firmaya devredilmesi konusunda Özbolat açık ve net sözler sarfetti. Devredilmesine karşı olan milletvekili şunları söyledi: "Kahramanmaraşspor’u başka bir ilden iş adamının alması bence çok yanlış bir durum olur. Ben bunu Kahramanmaraş’taki iş adamlarına hakaret sayarım. Kahramanmaraş’ta bir sürü büyük iş adamı varken, bir İstanbul firmasının sadece reklam amaçlı Kahramanmaraşspor’u sahiplenmesi son derece yakışıksız olur. O iş adamına çok teşekkür ediyorum, bunun o iş adamıyla bir alakası yok. Kahramanmaraş’ın imkanlarıyla ve olanaklarıyla para kazanmış ve dünyaya övünç kaynağı olan iş adamlarımız var iken bu takımı başka bir ilin iş adamının istemesi iş adamlarımıza hakarettir. Böyle bir durumu Kahramanmaraşlı iş adamları kabullenmemelidir. Bence bu durum çok ayıp olur, Kahramanmaraşlı bir iş adamının bu şehrin takımına sahip çıkması daha uygun olur diye düşünüyorum."

Haber ve fotoğraf: İlker Yiyen