Site Logo

K.MaraŞspor'da herŞey yolunda..!

Şehrimizin göz bebeği Kahramanmaraşspor'umuzda Ispartaspor maçı öncesi morallerin çok yüksek olduğu gözlendi..

Geçen hafta kendi sahasında Bursa'nın Orhangazispor takımı karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen, bu maçtan beraberlikle ayrılan K.Maraşspor'umuz, maç sonrası 1 günlük iznin ardından bugün  Belediye Spor Tesislerinde haftasonu karşılaşacağı Ispartaspor hazırlıklarına başladı.

Alaaddin Demirözü gözetiminde, saat 15.00'da başlayan haftanın ilk idmanı 1 saat 45 dakika kadar sürdü. İdmana önce düz koşu sonrası ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yapılarak devam edildi. Maç sırasında kulüp başkanı Doğan Tehçi ise bu idmanı izlerken, futbolcularımızın bu bir idman maçı olsa da kendilerine olan özgüvenleri, oyun içersindeki birbirleriyle anlaşmaları ve ortaya koydukları performaslarının yanında şen-şakrak bu idmanı tamamlamarı görülmeye değer bir hadise idi. Oyunda ufak bir sakatlık geçiren Hüseyin Keleş idmanın son yarım saatinde tesislere giderek dinlemeye çekildi. Orhangazispor maçında sakatlanan Durdu Ahmet'in durumu ise bugün çekilecek MR sonrası Ispartaspor maçında forma giyip giyilmeyeceği netlik kazanacak.

Ispartaspor maçı öncesi bazı futbolcularımıza "bu maçı alacağız" deyince onların cevabı ise şöyle oldu;
Hüseyin Keleş: "İnşallah bu maçı alıp rahatlayacağız."
Cengiz Güner: "Bu haftasonu gerçekten galip gelmemiz şart."
Mevlüt Yeşilyurt: "Allah'ın izniyle alacağız!"
Onur Balduk: "Ispartayı yeneceğiz..!"
Ahmet Üçgün: "İnşallah kazanırız."

Bu idman esnasında sayın Tehçi, Ispartaspor maçı öncesi kısa bir açıklama yaparak konuşmalarına şöyle devam etti: "Isparta maçını inşallah alacağız. Biliyoruz zor bir maç olacak, çünkü rakip takımın bu maçları artık kurtuluş niteliği taşıyor." Ispartaspor'un Antalya'da bir kamp dönemi geçirdiğini de hatırlatan Tehçi, kulübün AKEDAŞ'a devredilmesi veya A.Ş. olmasıyla ilgili sorumuza şu cevabı verdi: "Ortada henüz böyle bir şey yok. Mayıs ayında yapılacak kongre sonrası kulübün geleceği netlik kazanır" diyerek konuşmasını sonlandırdı..

Haber ve fotoğraflar:
©2011 - KahramanMarasSpor.org