Site Logo

Hanefİ Öksüz'den bİr destek daha...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'a Kipaş Holding'ten 20 bin TL tutarında prim yardımı yapıldı.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, "Takımın içinde bulunduğu zor koşulları biliyor ve üzülüyoruz" dedi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer yasağını kaldıramayan Kahramanmaraşspor, Kipaş Holding'ten yapılan 20 bin TL'lik Beykoz 1908 spor galibiyet primi futbolculara dağıtıldı. Her yıl çeşitli dönemlerde kulübe katkı sağlayan Kipaş Holding'in vermiş olduğu galibiyet primini Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kubilay Doğan ile Yönetim Kurulu üyesi Sermet Çuhadar, futbolculara dağıttı.  

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Kahramanmaraşspor'un sorumluluğunu her zaman üzerlerinde hissettiklerini belirterek, "Biz her yıl birkaç defa Kahramanmaraşspor'a yardımda bulunuyoruz. Şimdi yine 20 bin liralık bir destekte bulunmak istedik. Takımın içinde bulunduğu zor koşulları biliyor ve üzülüyoruz. Ben futbola çok yakın bir kişi olmasam da sosyal sorumluluk olarak gördüğüm bu katkıyı yapmakta kendimi sorumlu hissediyorum. Takımımız memleketin takımı ve memleketin sosyal yapısına çok büyük katıları bulunduğuna inanıyorum. Umarım bu destek hafta sonu oynanacak olan Orhangazispor maçına yansır ve takımımıza moral olur" diye konuştu.

Haber: KahramanMarasSpor.org