Site Logo

Antalya KampInda Maçlar BaŞlIyor

Ünsal, ‘İlk transferimiz Cizrespor’lu Hüseyin oldu’

Kahramanmaraşspor, Antalya kampında katıldığı turnuvada, ilk maçını bugün A Kategorisi takımlarından Mardinspor ile yapacak.

İlimizin Kırmızı-Beyazlı takımı Kahramanmaraşspor kamp boyunca kendi guruplarına düşen takımlarla da dört tane de maç yapacak.
     Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ünsal  yaptığı açıklamada, ‘Antalya'da 12 gün kamp yapacaklarını ve bu süre içinde 4 maç oynayacaklarını belirtti. Maçların kendileri için her yönden yararlı olacağına inandığını ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:
     ''Antalya kampımız 30 Aralık tarihinde sona erecek ve futbolculara bir hafta bayram izni verilecek. Çalışmalarımıza 6 Ocak tarihinde Kahramanmaraş'ta kendi tesislerimizde başlayacağız. Şuanda her şey bizim istediğimiz gibi devam ediyor’ dedi.
    Ünsal, transfer konusunda da, ‘Daha önceden belirlediğimiz futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Ara transferde ilk olarak Cizrespor’lu Hüseyin ile prensipte anlaştık, Hüseyin, uzun zamandır takımımızda görmek istediğimiz futbolcuydu. Şuan da Antalya’da takımla birlikte kampta bulunuyor.

 İmza için 1 Ocak tarihini bekliyoruz. Diğer görüştüğümüz oyuncularla da anlaşma sağlayıp renklerimize katmak istiyoruz.'' Dedi.
     Özellikle forvette gol sorununun çözümlenmesi durumunda daha büyük bir güç kazanacaklarını belirten Ünsal,''Klasman Grubu'nda liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Play-Off maçlarına hazır ve güçlü bir ekip olarak katılmayı hedefliyoruz'' dedi.

Kahramanmaraşspor’un Antalya kampındaki maç proğramı:

20-12-06 MARDİNSPOR-KAHRAMANMARAŞSPOR
21-12-06 ELAZIĞSPOR-GÜNGÖREN BLD.
22-12-06 ELAZIĞSPOR-KAHRAMANMARAŞSPOR
22-12-06 MARDİNSPOR-BOLUSPOR
24-12-06 ELAZIĞSPOR-BOLUSPOR
24-12-06 GÜNGÖREN BLD-KAHRAMANMARAŞSPOR
25-12-06 MARDİNSPOR-GÜNGÖREN BLD
25-12-06 BOLUSPOR-KAHRAMANMARAŞSPOR