Site Logo

Demİrözü : OynadIĞImIz oyunun karŞIlIĞInI alamIyoruz...

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ancak iyi futbolu bir türlü skora yansıtamadıklarını söyledi.

 

“KARŞILAŞMAYA İYİ BAŞLADIK AMA”

 

Demirözü, mücadeleye iyi başladıklarını ancak ilerleyen dakikalarda istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını belirtti ve şu şekilde konuştu: “Kırklareli deplasmanına giderken maçın önemini iyi biliyorduk. O maç bizim için çok önemliydi ama rakibimizde şampiyonluğa oynadığı için onlar için de büyük öneme sahipti. Bizde iyi bir gidişat başlatmıştık Batman maçında. İki üç maç üst üste puanlar katmak istiyorduk hanemize. Bunu başarmak için Kırklareli deplasmanına gittik. Karşılaşmaya çok iyi başladık. 33. dakikaya kadar da güzel oyunumuzu sürdürdük ve bir de gol attık. Rakibimiz karşısında 1-0 öne geçtik. Bu golü ilk devrenin bitimine kadar koruyamadık. Attığımız golden 3-4 dakika sonra beraberlik golünü yedik. Berabere olmasına rağmen oyun olarak ilk yarı istediğimiz gibi geçti. Rakip kazanmak istediği için hatalar yapıyordu, bizde rakibimizin bu hatalarından faydalanıyorduk. İkinci yarıda iyi pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Bazen takımın tecrübesizliği ön plana çıkıyor. Biz maçın sonuna kadar 1-1’lik skoru koruyabilirdik ama koruyamadık. Bazı deplasmanlardan puan ile dönme şansımız yok. Kırklarelispor deplasmanından en azından 1 puan ile dönmemiz gerekirdi. Yediğimiz 2. golü bir türlü çıkaramadık. Takımımızın genel anlamda son 3, 4 haftadır yaptığı mücadele iyi, ligin sonlarına doğru ilerliyoruz yavaş yavaş, önümüzde 3, 4 haftalık bir periyot var. Önümüzdeki Perşembe günü bir maçımız var, biz artık rahatladık, o hesabın içinde yokuz diye bilmemiz için bu üç dört haftada iyi puanlar almamız gerekiyor.”

 

“PERŞEMBE GÜNÜ OYNAYACAĞIMIZ MAÇ ÇOK ÖNEMLİ”

 

Bu hafta kendi evimizde mücadele edeceğiz diyen Demirözü: “Perşembe günü kendi evimizde oynayacağımız Oyak Renault Spor maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizi tamamen rahatlatabilir. Alt sıralardan bizi koparır ve düşme gibi bir sorunu düşünmeyiz. O hesabın içinden çıktıktan sonra çocuklar daha rahat top oynayacaklardır. En azından stres yükü olmayacak, ondan sonrada gelecek sene ne yaparız onu düşünmeye başlarız. Hem teknik olarak hem de idare olarak diye düşünüyorum. İnşallah istediğimiz rahatlığı buluruz ve çocuklar kendini gösterir diye düşünüyorum.”dedi.

 

TARAFTARIMIZ HEP YANIMIZDA OLSUN

 

Taraftarı her zamanki coşkusunun iki katını göstermesi için maça davet eden Demirözü: “ Kahramanmaraşspor’un çok asil taraftarı var. 20. haftada bunu Batman Petrolspor maçında gördük. Maç boyunca taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Tezahüratlarıyla takımı ateşlediler. Futbolcularımız yapılan güzel tezahüratlarla daha da ateşli futbol sergiliyor. Ben taraftarımızdan bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Oyak Renault maçına gelmelerini ve Batman maçında olduğu gibi bizi maç sonuna kadar desteklesinler. Taraftarımızın varlığı bize güç veriyor.”

Haber: Cebrail Sarı