Site Logo

İlk transfer Cİzrespor'dan Hüseyİn!

Lig B 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Abdulkerim Durmaz, yaptığı açıklamada, ''Klasman Grubu'nda liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi..

Durmaz, yaptığı açıklamada, Antalya'da 10 gün kamp yapacaklarını ve bu süre içinde 4 maç oynayacaklarını belirtti. Maçların kendileri için her yönden yararlı olacağına inandığını ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:
''Antalya kampı 30 Aralıkta sona erecek ve futbolculara bir hafta bayram izni verilecek. Çalışmalarımıza 6 Ocakta Kahramanmaraş'ta başlayacağız. Hazırlık programımızda bir aksama olacağını sanmıyorum. Dört futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Ara transferde ilk olarak Cizresporlu Hüseyin ile prensipte anlaştık, imza için 1 Ocak tarihini bekliyoruz. Diğer oyuncularla da anlaşma sağlayıp Antalya'daki birinci dönem kampına katmak istiyoruz.''

Özellikle forvette gol sorununun çözümlenmesi durumunda daha büyük bir güç kazanacaklarını belirten Durmaz, son haftada Hatay gibi bir rakibi sahasında yenmelerinin kendilerine büyük moral verdiğini ifade ederek, ''Klasman Grubu'nda liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Play-Off maçlarına hazır ve güçlü bir ekip olarak katılmayı hedefliyoruz'' dedi.