Site Logo

Mehmet SaĞlam'dan taraftara müjde..

Mustafa Aykır'ın hazırladığı Sesli Gazete programının Cuma günkü konuğu, TBMM Milli Eğitim Gençlik Spor Komisyonu Başkanı ve AK parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam'dı.

Aykır, Cesur Radyo'da sunduğu proğrama telefonla bağlanan Milletvekilimiz Mehmet Sağlam'a Kahramanmaraşspor'un maçlarını oynadığı 12 Şubat Stadyumunun koltuklandırılmaması ve ışıklı skor tabelası ihtiyacının olduğunu dile getirdi. Taraftarlarının oturduğu açık tribündeki oturma yerlerinin halen beton zeminde olduğu karda kışta oturdukları taraftarlar eziyet içerisinde maç seyrettiklerini söyleyen Aykır, Mehmet Sağlam'dan bu konuda neler yapabileceğini sordu.

Mehmet Sağlam ise, Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'dan konu ile ilgili bilgi aldığını 12 Şubat Stadının elektronik skor tabelasını ve açık tribünde bulunan oturma yerlerinde plastik koltukların acilen yapılması için girişimde bulunduğu Gençlik ve Spor Bakanıyla görüşerek acilen 1,5 milyon lira ödenek ayrılması isteyeceni söyleyen milletvekili Mehmet Sağlam, gece maçlarında 12 Şubat Stadında oynanması için ışıklandırmalar içinde ileri günlerde çalışmalar yapacağını söyledi.