Site Logo

3. BÖLÜM: SaraylI'nIn alacaklIlarI sabIrsIzlanIyor - KahramanMarasSpor.org ÖZEL

Daha önce bir çok kere haberini yaptığımız 1 milyon liralık malum borç için icraya konulan senetlerdeki alacağı temlik yani anlaşılan diliyle "başkalarına devir" eden Ali Sercan Saraylı'nın, alacaklılarının avukatları Kahramanmaraş İcra Dairelerini aşındırıyor..

Kulübün transferi açacağına dair çıkan haberler ve beraberinde hükümetin çıkardığı SGK ve Vergi Borçlarına gelen faiz indirimleri ve taksit imkanı İddaa gelirlerinde 5. sırada olan sözde alacaklılar için umut oldu..

Şehir dışından müvekkillerinin dosyalarına işlem yapmak için Kahramanmaraş İcra Dairelerine gelen avukatlar Kahramanmaraş Spor Kulübümüz'ün icra dosyalarına işlem yapıp Federasyon'dan sıra cetveli, öncelikli alacaklılarının ne kadar alacağının kaldığı hakkında bilgi talebinde bulundu.

KahramanMarasSpor.org ekibi olarak buradan yönetime sesleniyoruz;
"Bu haksız alacak için 'Hukuk Savaşı' başlatılsın. Biz eski yönetimleri herkesten fazla takip ettik. Bir çoğu alacaklarıyla haksızlar. Eski yöneticilerle görüşülsün, tanıklıkları istensin. Sonunda görülecektir ki kazanan Kahramanmaraşspor olacak.. Sessiz kalmayın bu haksızlığa dur deme vakti geldi!"

© KahramanMarasSpor.org