Site Logo

Kulüp yönetİcİlerİ alacaklIlarla masaya oturuyorlar..

Kahramanmaraşspor'da transfer yasağı masaya yatırılarak çözüm yolları aranıyor..

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da önündeki engelin kalkması için alacaklı olan teknik direktörler, futbolcular ve menejerler Kahramanmaraş Spor Kulübü'ne davet edilerek, transfer yasağının ortadan kalkması için ortak bir çözüme kavuşmak için çaba sarf ediyorlar.

Kahramanmaraşspor'da geçen sezon yardımcı antrenörlük yapan Tercan Özdemir'in kulüpten alacağı miktarı hakkında ortak bir karara varmak için dün yöneticilerle bir araya geldiler.

Diğer taraftan ise yine geçen sezon kulüp teknik direktörlüğü yapan Fuat Akyüz'ün ise bugün veya yarın Kahramanmaraş'a gelerek alacaklarını masaya yatırmak için geleceği öğrenildi. Bu konuyu masaya yatırmak için alacaklı futbolcular, menejerler ve teknik direktörlerle görüşen kulüp yöneticileri yoğun çabalar sarfetmeye devam ederken, transfer açıldığı zaman kadroya dahil edilmesi planlanan Bünyamin Kılıç ise Kahramanmaraşspor'un mevcut kadrosu ile Teknik direktör Alaaddin Demirözü önderliğinde günde çift idmanla hafta sonu 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Sivas 4 Eylül Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor.

Haber: İlker YİYEN