Site Logo

Necatİ Karatuluk'tan Antalya kampIndakİ K.MaraŞspor'a anlamlI zİyaret..

Kahramanmaraşlı işadamı Necati Karatuluk Antalya kampında bulunan Kahramanmaraşspor'u ziyaret ederek, ligin ikinci yarısındaki iki deplasman masrafını karşılayacağını bildirdi..

Necati Karatuluk bundan sonra Antalya'da Kahramanmaraşspor'un bir evi olduğunu ve her sezon gerekirse kamp masraflarını da kendisinin karşılayacağını söyledi.

Kahramanmaraş Spor Kulübünü arayarak kırmızı-beyazlı ekibin ligdeki rakipleri olan Afyonkarahisarspor ve Ispartaspor maçı öncesinde yerlerinin Necati Karatuluk tarafından ayrıldığını söylediği bildirildi. Şimdiden Kahramanmaraşspor'un yerini ayırttırıp rezervasyonlarını yaptırdığını söyleyen Karatuluk, "Konaklama yapılacak olan oteller 5 yıldızlıdır ve bir çok ünlü takımların kalmış olduğu otellerdir. Takımımız herşeyin en iyisine layıktır" diyerek bilgi verdi.

Bolu ve Antalya'da iş hayatını sürdüren Kahramanmaraşlı sanayici ve işadamı Necati Karatuluk, Kahramanmaraşspor'un bulunduğu yerin kendilerini derinden üzdüğünü ve lig olarak buraları hak etmediğini ifade ederek, "Kahramanmaraş'ta ve Türkiye genelindeki tüm Kahramanmaraşlılar'ın bu konuya bir an önce el atmaları gerek. Her kötü günün mutlaka bir iyi günü olacaktır ve Kahramanmaraşspor bulunduğu bu dipsiz kuyudan mutlaka kurtulacaktır" diyerek Kahramanmaraş'ta bulunan sanayici, işadamları, siyasetçiler, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarına bu konuya duyarsız kaldıkları için sitemde bulundu..

Necati Karatuluk'un ikinci yarı hazırlıkları için Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Doğan Tehci ile görüşüp, Antalya Side'de bulunan ve bir çok ünlü kulüplerin de kamp yaptığı 5 yıldızlı Sueno Otel'de Kahramanmaraşspor'un kamp yapması için bir teklifte bulunduğunu ve bu teklif üzerine Kulüp Başkanı Doğan Tehci'nin kamp masraflarının Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Balduk tarafından karşılandığını söyleyerek konuya duyarlı yaklaştığı için kendisine teşekkür edildiği öğrenildi.

Biz de Kahramanmaraşspor'u Antalya kampında maddi ve manevi anlamda verdiği ve vereceği destekler ile yalnız bırakmayan sayın Necati Karatuluk'a kapılarını sonuna kadar Kahramanmaraşspor'umuza açtığı için kendisine sonsuz teşekkürler ediyoruz.
_____________________________________________________

Necati Karatuluk kimdir ?
1965 Yılında, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı, Narlı beldesinde dünyaya gelmiş, ilkokulu Narlı'da, ilköğretim ve lise tahsiline, Pazarcık Lisesinde ve sırayla Elazığ Merkez Orta Okulu, Liseyi Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesinde tamamlamıştır.

1990-91 Yıllarında MHP'de İkinci Başkanlık, 1992 yılında Bolu'da MÇP ve MHP İl Başkanlığı görevini, 1998 yılına kadar yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Halen merkezi Bolu ve Antalya'da olan, gıda ve turizim otelcilik işletmeciliği yapmaktadır.

Haber: Mustafa Aykır (Antalya)