Site Logo

MEM Tekstİl de kesesİnİn aĞzInI açtI..

Transfer yasağını kaldırıp ligin ikinci yarısında iddialı olmayı uman Kahramanmaraşspor'a 10 bin liralık bir destek de MEM Tekstil'den geldi.

MEM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük şehrin tek profesyonel takımını işleri yoğunluğu nedeni ile takip edemediğinin altını çizerek şehrin tanıtım aracı olan Kahranmanmaraşspor'a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Karaküçük, "Şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor'un bu durumda olduğuna çok üzüldüm. Bana ilk defa Kahramanmaraşspor adına siz geldiniz ve durumu anlattınız. Daha önceki dönemlerde bana Kahramanmaraşspor adına hiç kimse gelmedi. Bundan Dolayı Kahramanmaraşspor’dan haberdar olamadım. Bu nedenlerden dolayı da fazla sportif faliyetlerim de bulunmuyor" diyerek Kahramanmaraşspor'un devamlı bir gelir kaynağı olması ve çeşitli yerlerle görüşülüp bir havuz oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Karaküçük Kulüp Asbaşkanı Fikret Fındık'la yaptığı görüşmede "bana düşen ne ise yapmaya hazırım. Bu takım Kahramanmaraş'ın takımıdır" dedi.   

Kulüp Asbaşkanı Fikret Fındık'ta kentimizin değerli işadamlarından Kemal Karaküçük'e katkılarından ve iyi niyetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek, sezon başında bir kampanya ile kombine kartı dağıttıklarını ve takıma çeşitli yollardan destek aradıklarını belirterek, "Kulübün bazı ciddi sıkıntıları var ve bunları çözerek yola devam etmek istiyoruz. Bizlere bu kampanya ile destek verirseniz memnun kalırız" dedi. İşadamı Kemal Karaküçük ise MEM Tekstil adına 10 kombine kartı alarak kampanyaya destek verdi.

Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ise MEM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük'e üzerinde Kahramanmaraşspor logosu olan bir plaket ve bir forma takdim ederek kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber ve fotoğraf: İlker Yiyen